tiistai 11. joulukuuta 2012

Warm welcome to cold winter.

Työttömänä yhä. Koulutus, johon piti osallistua ja johon olin raivoinnokkaasti jo motivoitunut jämähti jäihin, kun ei löytynyt osallistuvista yrityksestä minulle työpaikkaa. Ottaa hieman itsetunnolle, etenkin kun aluksi sain vaikutelman, että usealla firmalla olikin ajatuksena ottaa myös ns paperilla kokemattomia, mutta osaavia tekijöitä, joita kouluttaisivat sitten samalla. Hiomaton timantti yhä kivimöykkynä, nököttää sohvan pohjalla ja murjottaa. Päivät yhä tyhjää täynnä ja rahattomuudesta roihuava stressi myrkyttää olemusta niin, että olen sangen epämukava ihminen.

Mutta asiasta kukkaruukkuun, tai oikeastaan talvikenkiin! Siskoni täällä jo ehti vaahdota talvipukeutumisesta. Huomaan, että kulkiessamme kaupungilla olemme kuin vanhoja ämmiä supattaen toisillemme arvostelevia kommentteja, kun vastaan kipittää väkeä korvat paljaana, takki auki ja pikkukengät lumessa liukastellen. Onkohan se hiipivää kolmenkympin kriisiä ja mukavuuden halua, kun on yhtäkkiä valmis jollain tasolla luopumaan siitä jatkuvasta edustuskuntoisuudesta hyytävässä kylmässä tuulessa ja lantiolle ulottuvassa lumivallissa? Hakusessa on takamuksen peittävä untuvatakki hupulla, joka ei tapa olemattomaa taloutta ja talvikengät, jotka pitävät liukkaalla pystyssä, lämmittävät kylmällä ja kestävät vielä asteen kosteuttakin. Saattaa olla, että päädyn samaisiin Sorelin lastensaappaisiin kun Lorekin, mutta tahtoisin mielelläni eri kengät edes kerran. Meillä nimittäin on paljon samoja jalkineita; niissä makumme on kovin täsmäävä.

Olen selannut nettikauppoja läpi jo useamman päivän todeten, että talvisaappaita pitää nähtävästi aloittaa metsästämään ennen kun ruska iskee puihin. Nimittäin koot ovat kaikki huvenneet, sama pätee takkeihin.

Himotuksen kohteena on muutama pari, joita ei kyllä löydy mistään.

Goex Bianca. Mustanakin aika näpsäkät.


Helly Hansen Varri. Tätä näytti olevan ainakin Kookengässä ja Hobby Hallissa, joten täytyy käydä kokeilemassa. Netissä koot ovat kaikkialta loppu tai koko tuote.

Edullisin vaihtoehto ja saatavilla oleva vaihtoehto taitaa olla kuitenkin samainen bootsi, mitä Lore on jo minulle ehtinyt hehkuttaa. Onneksi värivalikoimaa on jopa kaksi.

Sorel Winter Carnival.

Väkivanhat lapikkaani toimikoon talviturvanani siihen asti, kun toimin itselleni joulupukkina.

Kuulkaas toverit, tänään on vuorossa kovasti odotettu The Hobbit, jonka ensi-iltaan menemme! Hurraa!

I try to find nice and warm winter footwear, but every one that I have falled in love with have no size 36/37 amymore. I bet I must start to think about new winter stuff in late summer next time.

-Oola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti