tiistai 24. heinäkuuta 2012

Zufällige Dinge.

Random kuvia vielä Duisburgista.
Kumma, miten jo kaipaan sinne, vaikka kaupunki on monella tavalla luontaantyöntävä. Löysin niin paljon itseäni viehättäviä piirteitä sen rosoisuuden alta, että aloin pitää paikasta kovasti. Jokaisessa kaupungissahan on jotain ihania asioita, kun osaa vaan etsiä tai pitää mielen avoimena. Duisburgissa itseäni kiehtoi juuri teollisuuden ja jugent-ajan kädenlyönti, rosoisuus, keskenjäänyt tunnelma ja elävä katutaidekulttuuri, joka kyllä on vielä värikkäämpi Erfurtissa. Berliinissä en vielä ole käynyt, mutta Kölniä melkein tulee ikävä. Saksassa niin suuresti näkemistä, kun pienestä maasta ei kuitenkaan ole kysymys!
I love how nature always will pull through Man made objects.

Tästä eteenpäin pyrin kyllä matkustamaan paikkoihin, joissa joko tunnen jonkun valmiiksi tai sohvasurffauksen yms kautta hankin kontakteja! Hienoin tapa tutustua ympäristöön, erilaisiin kohteisiin ja tavalliset turistiasiat voi hyvillä mielin jättää omaan arvoonsa.
Olin todella ilahtunut ja kiitollinen, kun sain pyörän käyttööni ja uskalsin lopulta liihottaa vieraassa maassa pyöräteillä, jotka muuten kattoivat todella suurenosan alueesta. Ottakaa oppia, Turku ja Helsinki! Kaupungissakaan ei tarvinnut panikoida liikenteen seassa; pyöräilijöille oli hyvin varattu merkitty kaistale autoteiden reunoissa.

Tiettyjä turistiasioita piti kyllä tehdä, mutta keskityin leikkimään kameralla ja maistelemaan paikallisia herkkuja/erikoisuuksia/hassutuksia. Ruoka kun on selkeästi kotimaata edullisempaa, uskaltaa tuhlata jopa pieniin ylellisyyksiin. Suurinosa lämpimistä ruuista kun tuli kuitenkin valmistettua itse. Hoho, Oolan budjettilomailua, todellakin!Pientä lämpöistä ääntä kohti ja olutta Berliinin tapaan.

Tuo siirapilla värjätty olut oli aika outo makukokemus, pakko myöntää, mutta vilvoittava pitkän pyörälenkin päälle! Voi tätä oluiden määrää mitä on tullut nautittua, hitaasti ja erilaisia laatuja. Mielenkiintoisin ja kesäkuumalla nautittavin tuttavuus on pilsneriä fantalla. Kelepaa.

Random picks from Duisburg and random thoughts about traveling there.

-Oola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti