torstai 19. heinäkuuta 2012

MIKÄ KESÄ!

Olen elossa.

Varmaan joku ollut siitä huolissaan?

Veikkaan.

Eipä tässä. Muutto takana, Portugalin reissu takana - kuvia pistän kun kerkeän. Infernaalinen hammaslääkärisetti takana ja jatkuu yhä. Eli käytännössä elämäni on sitä, et menen otto-automaatille, nostan tilini tyhjäksi ja tungen ne suuhun lopulta ne niellen. Ei paljoa tunnu enää missään palkkapäivät, kun menee suorilta hillot hampaisiin.

Sitten oon (YLLÄRI) tehnyt töitä. Mitä nyt kyypparit kesällä muuta? Oon ollut niin kipeä, etten oikeastaan kyennyt muuhun. Huumattuna takonut tuoppeja janoisalle kansalle. Nyt vähän tässä sisustan himaa ja fiilisten elämää. Kyl se siitä, sano. Eiks je, sano Simba.

Ostin parit kengät tässä kesällä:

Yhdet kesäpopot lautalla matkalla Portugalissa Setubalista jonnekkin.

Vielä kun sais jostain neon pinkkinä. Sitten me happy.

Vans Authentic Neon Yellow

Oon ihan kreisihullu ollut vuosia neonväreihin. Käytin niitä kuin muille ne oli vain nolo muisto lapsuusvuosilta. Nyt ne on nii-in In taas. Eipä mua haittaa - nyt hyvä aika ostaa liikaa neonvärei kaappiin ihan varmuuden vuoksi ja pitää lähipiiri sokaistuneena.

Neolla jatketaan.
(Hitto nää kuvat menee pieniksi, mut oon niin pieni ja väsynyt etten jaksa välittää, valivali.)

NIKE AM1 Melon Crush


Rakastan air maxeja. Ne on vaan niin ah niin ihanat jalassa ja värifriikkinä oon aina fanittanut niitä yhdistelmiä mitä tarjoavat. Harvoin, siis TODELLA harvoin, tulee vaan kohdalle sopiva 36.5 koko.


Just heränneenä päikkäreiltä lähössä kattoo futista. Freesh!

Sitten fiilistely kuva duunista. Kannoin muutaman tankin ja I CAN DO IT!Lupaan postata lisää lenkkareista, himasta ja Portugalista. Myös kattava postaus hammaslääkärifobiasta tulossa. Se jos mikä on aikamoista pureskeltavaa.

Heh. Heh.

Bless.
- Lore

I got Summer sneaks. Cause you need sneakers at Summer, right.


1 kommentti: