keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Karvakavereita ja kevätoloa.

Pakko jakaa kännykällä napattuja kuvia teidänkin kanssa! Paljon tulee kuvattua muistoja matkan varrelta Nokian N8 luurillani, etenkin viihdyttäviä kommelluksia kissoistani. Minulla ei taida olla muuta sosiaalista elämää viikkoisin, kuin nuo karvapallot ja lähikaupan soma miesmyyjä.

Bestikseni oli täällä viikon kylässä ja uinui levitetyllä sohvallani. Vuode on vieläkin paikoillaan, sillä Samppa-kissa nukkuu siinä jatkuvasti. Menee syvälle peiton alle ja laskee päänsä tyynylle. Varsinainen copy cat!Skumppa rakastaa tuota punaista kauppakassia. Mihin ikinä sen pakkaan, hetken päästä kaveri tulee sen kanssa vastaan. En käsitä.

Ystäväni ollessa kylässä yritimme harrastaa muutakin kuin tyttöjuttujen juoruilua. Sivistimme itseämme Ystävättären syntymäpäivälahjaksi saadulla palapelillä. Näitä hetkiä, kun asunto hiljainen, mutta heti kun joku alkaa tehdä jotain, kissat ilmestyvät kuin tyhjästä paikalle.
Ensin siis aivan rauhallista..."Ei!" "...*nuuh*.."

Sitä niin vain käveltiin yli, aivan kun emme olisi mitään olleet tekemässä! Kokosimme palapelin myöhemmin ja parin päivän jälkeen löytyi lattialta yksinäinen pala, jolla oli leikitty. Nopeita otuksia!

Näin meillä.
Kevättä ilmassa, sillä alkanut kevätsiivous on jatkunut hiljalleen niin, että päivä päivältä tavaraa katoaa laatikoista ja kaapeista roskiin/kiertoon. Ihanan vapautunut olo viskata turhia papereita pois ja luopua vaatteista, joita en usko enää käyttäväni. Voimia ei ole kirpparitouhuihin, joten pistän suoraan kamat kiertoon UFF/Pelastusarmeija laatikkoon. Tänään kuurasin kylppärin, jonka kaakeleita oli parin vuoden aikana tehdyt hiustenvärjäykset punertaneet. Onneksi on kovat otteet ja aineet.

Mobilephone pics with my cats on them. Lovely creatures.

-Oola.

2 kommenttia:

  1. Mullakin on meneillään keväinen hinku siivota nurkkia turhasta roinasta. Vanhoja valokuvia läpikäydessäni tulin siihen tulokseen, että olis ollu kätsää jos ois teinarina omistanu digikameran. Ei olis tullu kiikutettua kymmeniä epätarkkoja, pimeitä ja muuten vaan huonoja (kaveri pissalla wtf) kuvia kolmessa muutossa mukana.

    VastaaPoista
  2. Mullakin negatiiveja laatikollinen, koska olin intohimoinen valokuvaaja nuorempanakin kunnes Exä osti digikameran et säästettäis vähän... xPPP -O

    VastaaPoista