lauantai 17. syyskuuta 2011

Oman elämäni ihmenainen

Moikka!
Ihan vaan pikaisesti tiedoksi niille sadoille turhaatuneille lukioille, jotka repivät hiuksiaan siitä kun en kirjoita mitään -> Saan uuden tietokoneen ihan pian. Ihan pian. I promise.

Sitä ennen aattelin elvistellä itselleni tärkeällä, ajankohtaisella ja muuten vaan siistillä asialla:

Reebok F/S Femme Fatale (WONDER WOMAN)Rontti pari vuotta myöhässä mutta...

I rest my case.Kyllähän näissä on vähän sellaista USA meininkiä, mutta marvel-fanina saan vaan huippukiksit ajatuksesta Wonder Womanista, sniikkifriikkinä noista lenkkareista ja harakkana siitä et noi on tollaiset kiiltävät. E H A N A T.

Niin joo ja meitsi just osti tollaiset huutokaupasta. Odottavan aika on pitkä.Eipä mulla muuta.

Paitsi että olen viime aikoina tuijottanut kaikki X-menit (first class on ihan supahyvä!). Eilen katsoin vihdoin Ironman 2:sen joka oli niiin ässä. Kävin hetki sitten katsomassa Captain American joka oli ihan hemmetin hyvä. Mulla repee pää odotellessa toukokuuta 2012 ja avengersei. Sitä ennen sitten vaan kattelee noita pre-avengers settejä. Maratooni huudettu!Pitäähän sitä hetkeksi aina uudestaan maanisoitua jostain niin jaksaa hyvin töissä.

Shalom.

- Lore

I am in love with my new sneakers.

4 kommenttia:

 1. Just eilen katoin Thorin ja jos saavatten Avengereis pidettyä saman tason niin hjyvä. Ittelle sarjakuva elokuvien parhaimmistoa ovat Hellboyt ja Ironmanit...

  VastaaPoista
 2. Ironmanit on ihan sairaan hyviä. Multa mennyt noi thorit aivan ohi mut tarkoitus mulkaista tässä asap. Avengereiden kaikki teaserit ja trailerit vaikuttavat aivan törkeen siisteiltä. Ihan täpinöissäni.

  - Lore

  VastaaPoista
 3. Mä en taas pitänyt kovasti Thorista, tokihan se oli jees just kun viittauksia Ironman2 yms. Sarjakuvaleffoista parhaimmistoa toki Ironmänit, xmanit (2 ekaa ja uusin) ja Sincity. Toki V niinko verikosto on aika ässä.
  -Oola

  VastaaPoista
 4. Generation X oli kyl kiva leffa sillon aikanaan. Suosittelen. Ei ihan samanlaista tavaraa ku nää uudemmat leffat kuitenkaan. Filosofisempi. Katsoin sen uusiks nyt vähän aikaa sitten. Erikoistehosteet on tosiaan 90-luvulta.

  VastaaPoista