maanantai 19. syyskuuta 2011

Keikkaa pukkaa

Mo.
Masentaa. Maanantai. Naamantai (aka naama norsun tuherolla) sillä huomasin unen keskellä puhuvani puhelimeen 9am erään ravintolan päällikön kanssa ja lupautuvani töihin AINOANA VAPAANA PÄIVÄNÄ KOKO VIIKOSSA. Nukuin päälle tunnin. Nousin ylös ja oli tsekattava puhelimen loki, että oliko se totta vai tarua. Kirottua. KIROTTUA. Olin vielä kalenteriin asti sopinut rehvit kaverin kanssa koska mulla on aina töitä ja ei ikinä nähdä ja jne jne jne. Kyllä ketuttaa.


Tikidrinkkiviikset viime to Kokomossa ystäväni läksiäisissä.

No, tää on nyt tätä kun on extrana. Tuleva kolmen viikon työvuorolista taas huakailee työttömyyttä kun kaikki päälliköt "olettaneet", että mulla on ihan stanasti duunia mikä päätyynyt siihen, että mulla on kolmessa viikossa sen verran tunteja kun olen nyt tehnyt nyt normaalisti viikossa. Jaa, millä se vuokra maksetaan? Onneksi EN tilannut uutta tietokonetta itselleni, koska kuvittelin, että on varaa...ONNEKSI en ole suunnitellut erinnäisiä asioita ja hoidellut isoja bumtseja velkoja etc pois, kun aattelin ETTEI TARVII SÄÄSTÄÄ.

Ed. kuva toi mieleeni tämän lenpi japsimuusikkoni perusposen:

Towa Tei <3


ONNEKSI.

(tulee varmaan uusi kone huomenna voi prkl)

NO!

Ei se mitään. Siirrytään tästä marttyyrikäklätyksestä iloisempiin asioihin eli kuten otsikossa seisoo niin keikkaa pukkaa!

Turussa asuessani ulisin aina kuinka hellsinki on täynnä ah niin fantsuja keikkoja ja koskaan en pääse ja voi kun siellä jos asuisin niin kävisin...
Joulukuusta toukokuuhun meni ihan vaan seinää tuijotellessa enkä ymmärtänyt uuden kotikaupunkini kulttuuririennoista sen hölökäsen pöläystä. Hiljalleen kesällä työpaikkani myötä ympärilleni kerääntyneet ihmiset alkoivat roudata minua mukanaan Alppipuiston kesäkinkereihin ja tulikin ennen töitä/töiden jälkeen tai vapaapäivinä aika usein käytyä viikonloppuisin juurikin Alppipuiston tarjontaa nauttimassa. Myös muualla on ilmaiskonserteissa käyty. Uusin suuri fanitukseni kohde Bad Ass Brass Band on nähty jo kahdesti!!


Towa Tei - aina sama pose. Kun mulla. (jollei ole suu auki.)

Huomasin yllättäen meneväni katsomaan aikaa montaa yhtyettä jotka olen missannut aikaisemmin. Koko alku talvi buukattu siisteille seteille:

- Perheen kanssa juhlimaan laivalle kera parhaan pilebändin Jean S:n 28.10->

- La 5.11 Poutatorvi / Gloria Ihan ässä yhtye! Nostaa aina hymyn huulille.

- La 19.11 Riverside / Nosturi Polakki melankolina progee!

- Ti 6.12 OPETH!!!!! / Jäähalli VIHDOIN! Miksauspöydän tykön tavataan.

Tälläistä ainakin vielä. Tietysti maistuisi myös tuo Katatonia joka tulossa ja helsinkiin, mutta Circus keikkapaikkana ei taas lämmitä. Mimmonen edes on? Eikös se ole yökerho? Äerr...

Nojoo. Alanpa valmistumaan töihin.

Parempaa viikon alkua teille!

vielä yksi kuva Towa Teistä:


- Lore

I am so going to see lotsa good gigs during the last months of this year. Woop!

1 kommentti:

  1. Vaikka minuakin epäilyttää Circus yökerhomaisuuden perusteella, kyselyjen&saatujen vastausten mukaan se ilmeisesti on ennen kaikkea hyvä keikkapaikka ja lavaa&akustiikkaa on kuulema mietitty.
    Baareilemaan sinne ei kannata mennä, siihen se on nihkeä. Ja narikat on jumisemmat kuin Tavastialla.

    Pitäis uskaltautua jotain sinne katsomaan - Crystal Castlesin kun jätin väliin juuri kaiken (ja ilmeisesti siis turhan) epäluuloilun perusteella.

    VastaaPoista