torstai 15. syyskuuta 2011

Märkää.

Kurkkukipu vaihtunut räävittömäksi yskimiseksi, liman erittämiseksi ja kuumeeksi. Eli voittoa kohti matkalla, hitaasti ja hitaasti. Ei onneksi haittaa, viimepäiväthän on vettä tullut aivan alas asti; niin paljon, että tuntunut kuin ikkunan takana olisi peltistä ikkunalautaa rummuttanut lauma innokkaita rumpalipoikia. Tuuli on myös heiluttanut läheisiä katuvaloja niin, että pimeällä huoneistossani on lähes stobovalomainen tunnelma, etenkin kun valokeila osuu aina parvisänkyni kohdalle.Fok It kertoo kaiken oleellisen.

Pidän silti syksystä. Kuulaita, aurinkoisia päiviä odotellessa!

Kauhea hulabaloo, flunssasta huolimatta. Kovasti pitäisi tehdä ja puuhata. On kaikenlaista puuhaa; Tori Amoksen keikkaa, kirjamessuja, projektireissu Kööperhaminaan. Siitä tulikin mieleeni! Jos jollakulla on hyviä vinkkejä, opiskelijabudjetin puitteissa, Köpiksestä, saa laittaa tulemaan!

I have a flu and it´s rainy, stormy grey autumn week. I shoud do tons of stuffs. Middle of october I´ll be traveling to Copenhagen for a project thingie; I´ll be spending there a over week. If anyone have some tips what to do, see and good vintage/2ndhand shops, it would be nice to hear about them. Tataa!

-Oola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti