tiistai 30. elokuuta 2011

Sataa, sataa ropisee!

Rakastan syksyä, mutta ainoa asia mistä en pidä lainkaan on kova, sivusta ruoskiva sade. Sateenvarjoilla tökin vastaantulijoita silmiin ja tuulenpuuska repii varjot rikki. Sadetakit hiostaa, kumisaappaita en omista kuin metsäversiot, jotka ovat polviin asti mudassa ja hevosenpaskassa. Niillä en lähde kaupunkiin asioille. Ostin vuosia sitten pirteämmät kumikengät, mutta niiden pohja oli tasaisen liukas ja pinta rikkoontui hetkessä. Olen yrittänyt etsiä iloisia, sateen ja loskan keskellä piristäviä jalkineita, joissa tukeva pohja. Tietenkin kunnon retromallit korolla olisi parhautta. Harmittaa, kun en joskus vuosia sitten tajunnut napata ehjiä korkonokialaisia kirpparilta mukaani! Nyt niistä saa taas pulittaa puolet omaisuudesta.

Nämä on nyt kuitenki tilauslistalla:

Viking - Fox. Kettu, tihihi! Ihanan limet! Kokeilin näitä kesällä ja olivat todella hyvät jalkaan.

Vikingillä on myös naisellisempi malli, mutta en tiedä miten Turun talven liukkaudessa pärjäisi näillä.


Katu-uskottavat toki olis tällaiset. Ei nopeasti vilkaistessa tajua et kyseessä kumiset tossut.


Himoinnut kovasti syksyn lähentyessä myös Dr Martenssin maihareita.


Samaiset maiharit tulivatkin mieleen näistä Ilse Jacobsenin city-kumppareista.


Tietenkin jos olisi rahaa enemmän ja varmaa paikkaa, mistä tilata kokoa 36, koko maailman ihanimmat kumikengät olisivat Melissa Ashanti nilkkurit, joita muutamissa blogeissa on näkynyt täällä Suomessakin. Malli näyttää sirolta, kauniilta ja korko on aina hukkapätkälle plussaa! Punaisena olisivat herkut, mutta nähtävästi liloinakin saisi!
Oijoi, ehkä jonain päivänä sitten. Kenkäfriikki minussa heittää volttia ajatuksella, että voisin näyttää naiselliselta jopa keskellä surkeaa syys/talvi/kevätsäätä. On se eri asia sipsutella, kuin klompsutella menemään. Vielä näinä sateisina päivinä joudun tyytymään prätkämaiharieni tuomaan turvaan. Pitävät paremmin veden ulkona, kuin pikkukengät.

-Oola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti