keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

I was blind but now I see

No, tosiasiassa ei ihan vielä.

Tulin turkkuseen asti viettämään juhannusta ja reissu vapaiden takia on vähän venynyt. En ole pihatietä pidemmälsale Paattisten kotikoti-residentistä astunut sitten viime torstain. Tänään raaka todellisuus iskee silmille ja huomisen työvuoron ja megalomaisen aikaisen lääkäriajan takia joudun siirtämään luuni takaisin isolle kylälle. MIKÄ VÄÄRYYS.

Jokainen minut tunteva ihminen tietää, että olen kärsinyt vaikuttavasta sokeudesta sitten syntymäni. Koska olen persaukinen semityötön kättäsairastava pässi niin en ole saanut hankittua itselleni laseja sitten vuosiin. Tällä sokeutumisen tahdilla olisi pitänyt hankkia uudet pokat jo n. 2v sitten. Vanhat on lähes 4v vanhat. Mutta nämä kaksitehokauneudet maksoi rontti 800e aikoinaan ja näillä kyypparin palkoilla ei paljoa juhlita.

Helsingissä olen juossut kuukausia eri optikoilla etsimässä päräyttäviä upeita persoonallisia pokia. Unelmoin turkoosista, fuksiasta, sähkönsinisestä, jostain TODELLA erillaisesta. Turussa viime reissulla käytiin katsomassa Sankarillissä laseja. Tämä pikku yksityinen optikkoliike on ollut pystyssä vuodesta 1995 ja siitä asti siellä olemme koko perheen voimin käyneet. Olen yksiä laseja (jotka valtio maksoi armeijassa jämsän silmäasemalta) lukuunottamatta hankkinut kaikki kyseisestä liikkeestä. Heillä on aina malleja joita taatusti ei tule kadulla vastaan. Aina huomaavainen palvelu. Sisko, täti, mummo, Äiti yms ovat löytäneet asiakkaiksi tähän yritykseen ja ikinä ei tarvitse pettyä.
Tuli tarjous notta kaikki pokat 30e ja soitin heti herättyäni kun liike aukesi, että vieläkö mun marc jacobsit on teillä. OLI! Ja pisti sivuun. Joten 800e sijaan 30e pokilla koko paketti on rontti 400e! :D En enää vanhoilla näe ajaa autoa tai no siis tehdä mitään. Viime kesänä piilarioptikko instrulla sanoi, että kuule nyt olisi korkea aika hankkia uudet lasit neitihän ei näe enää mitään ... mutta minkäs teet kun ei ole syntynyt maailmaan missä raha kasvaa puissa.

YEE!!!

No sankarillissä ei ollut optikkoa paikalla ja minähän tarvitsen optikkoa tänään sillä palaan illalla hki. Ei muuta kuin soittoa turun yksityisille silmälasiliikkeille ja tadam läpyskän heittoa puhelimessa pariin puljuun, pahoittelua että ollaan täynnä ja viimein yhdestä sankarillin naapurista pamahti aika iltapäivälle. Samalla vielä piilaritarkastus. Yesh. ILOITSEN! Niin että kädet tärisee.Marc Jacobs. IHANAT. ja MINUN!

Lähdenpä tästä kärtsää ihoani pihalle ja valmistautumaan kaupunkiin. Oih oih elämä on joskus ihanaa. Kyllähän se 400< euroa tässä helvetinmoisessa konkurssissa riipasee kun rahaa ei riitä edes ruokaan, mutta jos NÄEN taas television, ihmiset, puut, tähdet, taivaan, kissat koirat ja kauniit vaatteet niin elämä ... elämä on taas ihanaa. Ja löydän kirjat hyllystä, cd:t telineestä, osun oluthanoihin töissä, en kompuroi portaissa, tervehdin oikeita tuttuja jne. You name it.

Kädet tärisee innosta.

Bless!

- Lore

1 kommentti:

  1. Oi saavat näyttämään etäisesti Chloë Sevignyltä! Toisin sanoen äärimmäisen hienot lasit. Mii likes.

    VastaaPoista