perjantai 1. heinäkuuta 2011

Kesäkuun asuja.

Heheeeiiii LomaOola ilmottautuu elävien kirjoihin! Maalla ollaan hikoiltu; tänne oli pakko päästä hellettä pakoon ja viileämpää on kuin kaupungissa, uskokaa tai älkää! Kissatkin ovat päässeet ulkoilemaan: Skumppa keksi viimeyönä miten päästä hyttysverkon läpi maailmalle. Palasi takaisin kun aamuyöstä iski ukkosmyräkkä. Märkä katti muksahti akkunasta niskaani, sillä vuoteeni oli juurikin sen alla.

Kesäkuussa olen ehtinyt pukeutua muihinkin asuihin kuin verkkareihin ja toppiin, joka täällä maalla elinehto. Ei sitä lomalla jaksa välittää! Tässä jotain talteen jääneitä kokonaisuuksia:


.1.6.2011. Ensimmäinen virallinen kesäpiknik ja tuunaamani festarirotsi.


Kaverin valmistujaiset. Mekko pari vuotta sitten Indiskasta ja kengät 50-luvun alusta.


Kesäisyyttä. Molemmissa asuissa muuten kaikki 2ndhand ja lilatoppi 50-luvulta.


Juhannusaatto ja aatonaatto. "Näytät aivan siltä, kun työvuorosi olisi WWII aikaan loppunut tehtaalla ja lähtisit kotija" oli kommentti ensimmäiseen.


Before and After. Ensin noheva soturi, lopulta verenhimoinen Zombi. Ystäväni live-roolipelistä, jossa toimin apurina.

Nyyhky -operaatio takkutukka päättyi jo vajaan kolmen viikon takkuiluun! Pänahkani sanoi kirvelevän vastalauseensa ja jouduin purkamaan vaivalla vääntämäni locksit pois. Onneksi eivät ehtineet olla sen kauempaa: osa oli jo nyt hienosti lähtenyt kiinteytymään, joten jätin hiuksiini joukkoon kaksi muistoksi. Viiden tunnin kampaamisen, selvittämisen ja XZ Muumi Niiskuneidin selvityssuihkeen (suosittelen kaikille, joilla takkuuntuu hiukset herkästi) käyttämisen jälkeen oli hiuskasa rastaton, harvempi, pöydällä kasa karvaa ja päänahka entistäkin kipeämpi. Kauneuden takia täytyy kärsiä, eh?

Some outfits from June. I´m still at my Mom´s place at countryside. It´s heavy heat now and city is like a hell on earth. I had to take my locks away after 3weeks since my skin didn´t like them at all. Kinda sad about it. They were heavy but I liked my gnome/imp-ish look!

-Oola.

1 kommentti: