perjantai 6. toukokuuta 2011

Huhtikuun asuja.

Yritän edes silloin tällöin kuvata muistoksi sen, mitä olen päälleni heittänyt. Suurinosa jää kyllä vain muistoiksi kovalevyjen kätköön, mutta nyt ajattelin julkaista osan tännekin. Ei siinä, että asuissa olisi sen vertaa mitään kovin erikoista, mutta olen itsestäni ylpeä, kun kerrankin muistin kuvat napata talteen! Lisäksi lisääntynyt valo, kadonnut lumi ja lämpö on tuonut inspiraation takaisin pukeutumiseen. Värit on kaivettu esiin naftaliinista, samoin pikkukengät ja ohuet takit. Loistavaa!


Bad Hair Days. Oikeanpuolimmaisessa ihana vintage Letter jacked, painavaa raskasta villaa. Nettihuutokaupat ovat ystäviä! Vaalipäivänä käytiin lounastamassa sporttisesti, kun kiskaisin seuraksi vielä American apparelin jalkapallosukat!


Arkiasuja. Oikeanpuoleinen farkkuhame on suosikkini. Se päällä pystyy jopa pyöräilemään.


Salakuva ystäväni hääjuhlissa. (by R.Savonsaari) Päällä sama mekko, kuin ekassa kuvassa. Neuletakki on kyllä nykyinen suosikkini väriläiskänä!


Vapputyttö. Keltainen 40´s mallin repromekko tuliaisena from USA (Daddy O´s.) ja fuksia neuletakki sekä kengät 2ndhand.

Huh, onpas siinä omaa pärstää enemmän kuin tarpeeksi. Taidankin seuraaviin laittaa kasvojeni tilalle vain Samppa-kissan suojaavaa naamiota.

Some of outfits from April. Almost everything is 2ndhand.

-Oola.

3 kommenttia:

 1. Ihanaa, väriä! Etenkin kahden ylimmän kuvat takit ihastuttaa.

  VastaaPoista
 2. Etenkin tuo tumma kukkamekko miellyttää silmää :)

  VastaaPoista
 3. Nahkatakki on Zarasta vuonna 2007 ostettu, hupullinen (jonka saa vetoketjulla pois) ja ainoa asia, jonka ikuna opintolainalla ostanut. Tummalla pohjalla kukkamekko Indiska, ihana malli joka kuin arkimekko 40-l mutta napinlävit piti ommella pieneksi ettei käynyt jatkuvasti hupsis ;)
  -O

  VastaaPoista