perjantai 6. toukokuuta 2011

Valpurg/Vappu 2011

Takana lähes nettivapaa viikko! Onpas tehnyt hyvää. Tunsin, että vietin koneella aivan liikaa aikaa, joten otin suunnitellusti hieman vapaata. Vähensin sosiaalista mediaa, suljin ircin, jätin blogit lukematta ja tämän päivittämättä. Olisi varmaan ollut kohteliasta ilmoittaa asiasta etukäteen, mutta koko tuuma tuli hetken mielijohteesta. Linjoilla ollaan taas kuitenkin!

Vapppuni meni tänä vuonna hyvin erilaisissa merkeissä, kuin edelliset. Joskus on hyvä rikkoa traditioita, eikö? Sään ollessa kuuroinen ja viileä päätin olla menemättä lakitukseen. Myös rahattomuus, seuralaisteni aikataulut ym vaikuttivat asioihin, mutta lopulta illasta kehkeytyi kuitenkin sangen mukava. Juurikin kuudeksi taivaat aukenivat ja ulkomaailma kylpi auringossa. Sitä ennen olin juuri saapunut juhlapaikalle kastuen pyöräni selässä läpimäräksi jääkylmässä kaatosateessa, joka puhkesi puolessa välissä matkaa. Se siitä huolellisesta itsensä puunaamisesta!

Kaveri toimi grillimestarina. Ruokaa oli ihan tajuttomasti, mutta ei jäänyt paljon jäljelle!


Kärpässienihattu ja ihanat juhlatytöt. Omani ei ole noin laikukas, olen siis juhlinut vappujani liian kiltisti?

Vappuilta koostui lopulta ahkerasta grillaamisesta, suuresta ähkystä, munkeista (joita söin paljon), taistolaislaulujen laulamisesta hurmoksessa, cavasta, Singstar-neitsyyteni menetyksestä, kaverin lemmikeiden härnäämistä kera serpettiinin ja Suomen voitto-euroviisujen katselusta. Seuraavana päivänä olo oli lasinhauras, mutta tukeva brunssi käänsi sunnuntainkin voitoksi. Saisi nuo säät jo lämmetä! Haluan makailemaan puistoon!

Huomenna lähden Helsinkiin kera muun perheeni ja nappaamme Loren matkaamme katsomaan Wicked-musikaalia Helsingin kaupungin teatteriin. Tänään on luvassa jännittävä Suomi vs Saksa MM-jääkiekko ottelu! Itse olen seurannut pelejä tiiviisti. Kuplivaa jännitystä! Mielenkiintoista sinänsä, kun pidän molemmista joukkueista, mutta tietenkin kannustan henkeen ja vereen kotimaatani.

My May Day celebration was different than usually. Not that much of student activities, but tons of food, relaxing, giggling with mates and Singstar gaming.

-Oola.

1 kommentti:

  1. Ihanat vaatteet sulla :) Näyttää siltä että oli oikein onnistunut vappu! Omani meni vähän niin ja näin, no ensi vuonna sitten uusi yritys!

    VastaaPoista