torstai 7. huhtikuuta 2011

Hei hoi Helsinki

Holla Ya'll!

Tässä on ollut vähän hiljaiseloa Loren aka allekirjoittaneen puolelta. Helsinkiin muuttaessa elämä jotenkin meni ihme tilttiin. Makailen päivät yksin kotona ja korkeintaan käyn kirpparilla, kävelyllä ja kaupassa. Luen kirjoja ja muiden ihmisten blogeja. Twiittailen. Silloin tällöin töissä. En hirveästi sillä _käytännössä_ olen työtön ja toiseksi periaatteessa sairaslomalla. Olen jotenkin harmistunut ja veltostunut henkisesti ja en löydä iloa mistään. En sano, että olen masentunut - on vaa tälläne kausi. Kyllä tää tästä. Mä oon vaan vähän yksikseni ja isolla kylällä. ;)
Kun ei oo tuloi ni ei pal oo menoi, sano.

Käteni on romuna ja mietinkin, että mikä minusta tulee isona. Olen ikäni painanut hommia ravintola-alalla ja kaipaan takaisin saliin. Yksikätinen kyypparikin on aika kömpelö. Olen rikkonut enemmän laseja kuin koskaan viime aikoina. Yhdellä kädellä ei paljoa sheikkaillakkaan. Jonotan kunnalliselle tutkimuksiin ja leikkaus lie joskus vuonna yksi ja kaksi. Kärsin koko ajan pahentuvista (hermo)kivuista, puutumistiloista, voimattomuudesta, kordinaatiota tuskin nimeksi...Haluan takaisin yöuneni ja elämänlaatuni. Tiputin viime viikolla puhelimenikin kaksi kertaa maahan kun olin tekstaamassa ystävälleni. Ei otetta.

Ja nyt huomaan kuinka vasemmasta kädestä katoaa tunto heti kun vähänkin kirjoitan. En anna periksi. Argh, väsyttää.

Lottosin tuossa kun tarjottiin miljoonia. Ajattelin, että jos sieltä joku tonni - viisi tondea pamahtaa nyt pääsen yksityiselle. Voitin kyllä, mutta en - en ole se iltalehtien päävoittaja. Voitin euron :D 3+1.
Kävin töissä takahuoneessa tsekkaamassa tulokset ja tulin tiskin taakse läpsyttelemään lottokuponkia. "Mitä köyhät, tää voitti lotossa!!!" Siinä vaiheessa kun sain ihmisten mielenkiinnon itseeni: "Euron!" ja aloitin kiitollisen tuulettelun.

Voisinkin tänään käydä lunastamassa voittoni.

Ajattelin jos vaikka huomenna paistaa aurinko - ni kuvailla kaikki talven / kevään kirpparilöydöt ja tehdä niistä postauksen. Olen niistä iloinen!

Rakastan kaikkea kitchiä ja kaikenmaailman hassuja juttuja. Kaveri toi Lontoosta tuliaisina spot on jutun josta hypin ilosta seinille:Kate & William muki! :D Hahahah tästä nautiskelen vuosien mittaan addiktoitumisen aiheuttaneet Clipperin teet pikkurilli pystyssä. Katselen nenänvartta pitkin maailman menoa ja huokailen "lovely" tai "rubbish" riippuen mitä tapahtuu.

Argh, nyt tekisi mieli sanoa "bullocks". Mulla la vapaa ja tarkoitus mennä Helsinki Beer festivalille. Minuutti sitten soitettiin yhdestä ravintolasta, että pääsisinkö töihin la illaksi - mutta kerrankin miehellä vapaa lauantai ja mulla sovittua menoa niin kieltäydyin. Nyt on vähän harmilliset fiilikset. Ärsyttää. Miksi duunia tulee ovista ja ikkunoista sille ainoalle päivälle kun on jotain - kun makaan kuala poskella kuitenkin lähes joka pv kotona?

Ulkona sataa kaatamalla. Kuuntelen Rumeria ja väsyttää. Taidan silti lähteä lenkille. Kahinavaatteet vaan päälle!

Laters.

- Lore

I am alive. It is rainy outside. I got awesome mug from a friend who visited London. I just luv kitch. I am so gonna go jogging even thought it is rainy as hell, but I am not made of sugar.

1 kommentti:

  1. Darling, what about you love! Dashing darling, dashing!

    VastaaPoista