torstai 7. huhtikuuta 2011

Sählääjä.

Ikävää, että Lore asuu kaukana. En ole tottunut tähän. Meillä on ystävän kanssa liuta valokuvia, joissa kaikissa olemme saman ongelman edessä: miksi edes nautimme kahdestaan viiniä tahi kuohujuomaa, kun aina silloin korkki on tavallista kauheamman jumpperissa? Lore kun saa pienellä taitavalla liikkeellä pullon auki, voilà!
Kamerastani löytyi vielä kuvia viime perjantain illanvietosta.


Ei aukea, ei!

Parhautta tietenkin oli tilanne, kun huomasimme, etten omistakaan kuin yhden kuohuviinilasin. Päätimme siis nauttia kuplajuomamme Halinalle-laseista, jotka toivat tietenkin illan laatuun katu-uskottavuutta.

Skumppa ja skumppa.


Samppa tuumii, että mitä sitä taas riehutaan..

Energiataso ollut kyllä sangen outo. Kevät, kenties? Tuntuu, että toheloin, vielä tavallista enemmän. Laitan asioita väärään paikkaan, unohdan mitä olen tekemässä, suolaa kahviin, laitan teetä tulemaan, mutta hellan levyä en pistä päälle. Pientä, mutta ryppäinä ärsyttäviä! Perusmokat ovat kuitenkin liittyneet viimeaikoina hiukstenhoito tuotteisiini: niissä on idioottimaisesti erikokoiset korkit, mutta samanmuotoinen runko.


Fiksu idea painaa henkensä edestä sitä korkkia tuoteeseen, johon se ei kuulu.

Suurin syy sähläämiseen on ollut kauhea väsymys. Ei oikein tule uni, vaikka unihiekan sotkuiset kuvaelmat pääkopassa maittaisi. Aikainen valo, riehuva kissanpentu... mitä lie! Mukavaa, kun on valoisaa, mutta täytyy muistaa iltaisin laskea pimennysverhot jo alas, ettei kello viideltä katit punkea pummimaan aamuruokaansa.
Onko muiden kissoilla alkanut kevätmourut?

Riehutiriehuti.


Valjastetaan tästä otuksesta sähköä, koko talo voi polttaa sähkölamppujaan vuorokauden ympäri!

Sadepäivä on paras tekosyy tehdä kevätsiivous. Menin käymään Hulluilla Päivillä eilen, eikä mukaani tarttunut kuin aimomäärä pesuaineita ja pölyrättejä. Kumma vain, sattuivat nekin kaikki loppumaan samaan aikaan!
Kävin muuten äänestämässäkin. Toivottavasti sinäkin.

-Oola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti