torstai 31. maaliskuuta 2011

Tähtipäivät 19-20.3.2011 Part.1

Järjestimme ystäväni kanssa tosiaankin tähtipäivät pari viikonloppua sitten. Tapahtuma meni oikein mukavasti, väkeä kävi (ei tietenkään koskaan käy tarpeeksi) ja tuttuja naamoja oli ihana tavata! Ehkä seuraavan kerran voimmekin järjestää tähtipäivät taas parinkymmenen vuoden päästä. Hyvä trendi.

Tunnelma -ja yleiskuvia lauantaipäivältä:Kaikki kuvat ovat ottamiani, paitsi toisiksi alimman otti Jorma Koski.

Tapahtumassa oli Turun Ursa ry:n osaston lisäksi UrSalo, Helsingin Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry, syvän taivaan jaostoa, Jyväskylän Siriusta, Yrjö Väisälä näyttelyä ja muistelutilaisuus, planetaarionäytöksiä, kaukoputkia (jolla saattoi havaita aurinkoa) ja lompakkoa keventämässä oli myös Alnilamin myyntipöytä, jonka antimien edessä huokailin usein. Jos asutte pääkaupunkiseudulla suosittelen piipahtamaan heidän liikkeessään Punavuoressa! Kotisivuillaon myös nettikauppa, jos karttapallot ja tähtikuvat alkavat houkuttelemaan.

-Oola.

2 kommenttia:

  1. Kiitos kauppavinkistä, mun on ehkä pakko saada tuollainen pieni kompassi kaulakoruksi..

    VastaaPoista
  2. Hahaa! Joo mullakin ne kompassit ja aurinkokellot killuu ostoslistalla. Wanha kompassini kun kuoli ja olishan se siistiä, että uusi näyttää pramealta ja on vielä toimiva! ;)
    -O

    VastaaPoista