torstai 31. maaliskuuta 2011

Tähtipäivät 19-20.3.2011 Part.2

Tapahtumaan kuuluu olennaisena osana illanvietto, johon aktiivit kokoontuvat juhlistamaan edellisen havaintokauden saavutuksia. Palkintoja jaetaan ynnä muuta vakavaa pönöttämistä, mutta onneksi usein myös jotain aivan päinvastaista. Meillä juhlapaikkana toimi harvojen tietämä Sinitaivassali, jota Liikemiesten Lähetysseura ry vuokraa. Paikka on ennen toiminut vapaamuurareiden looshina, siitä salaperäisyys ja katon tähtikuviointi. Iltaamme rockaamassa oli tanssiorkesteri (as if) Sysiveljet, joiden jäsenistä kaksi on ainakin Tähtitieteen tohtoria. Olimme kutsussa kehottaneet vieraita ottamaan mukaansa korvakuulokkeet, mutta moni luuli sitä vitsiksi.
Ei ollut. Rock on!

Illan tarjoilun hoiti Crema Catering (cateringcrema(at)gmail.com, suosittelen!), jonka ruoka oli ensinnäkin erinomaista ja tiimin tytöt valtavan innostuneita ja ihania!
Loppuillasta wanhanuoriso (hah, mikä määritelmä) siirtyi vielä tanssimaan yhdessä tähtien alle. Kumma, että yökerhossakin piti hakeutua juuri sen seinan ääreen, jossa oli tähtiledit. Järjestäjätiimi vetäytyi kuitenkin ajoissa nukkumaan.

-Oola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti