lauantai 26. maaliskuuta 2011

Linkitetyt

Elämässäni on ihania ihmisiä, jotka piristävät päiviäni postittamalla joko facebook-sivulleni tahi sähköpostiin linkkejä kaikenlaisiin kuviin ja uutisiin. Yleensä linkit liittyvät jotenkin Star Warssiin; kiitos, ihanat! Tällä viikolla suosituimmat linkit ovat olleet sarjakuvia! Keräsinkin kaikki tähän teille nähtäväksi, koska nämä ovat sangen osuvia ja hauskoja!


Two Lumps -best cat comic, IMHO!


Cyanide and Happiness.


Sinfest -first online comic that started to read over decade ago.


Mummo. I love this Granny.


To this I don´t have a link and no Idea who draw it, but it´s kinda great.

Internetin uumenista paljastuu kyllä kekseliäs ja luova massa ihmisiä. Aina jaksan ihmetellä ideoita, kuvia ja juttuja mitä löydän. Myönnettäkööt, että olisin voinut elää ilman joitain kummallisuuksia, mutta yleisesti olen vain innostunut, miten netin kautta saattaakin saada niin paljon inspiraatiota! Moni kekseliäs mieli olisi jäänyt raapustelemaan juttujaan kotilaatikkoon niinä aikoina, kun ei voinut postailla luomuksiaan bittiviidakkoon. Kaksiteräinen miekka tämä ns. uusi aikakausi, eh?

Korvani ovat tukossa ja kuulen sydämeni lyönnit koko ajan, sekä vereni kohinan. Odotan hermostuneena sitä hetkeä, kun jompikumpi korvistani paukahtaa auki ja kuuluu se kauhea PIP ääni. Säikähdän sitä aina hurjasti ja nolostun, kun hypähdän metrin ilmaan. Toivottavasti en ole ihmismassan keskellä tuolloin.

-Oola.

1 kommentti:

  1. Cyanide & Happiness on kyllä ollu lemppari jo monta vuotta <3

    VastaaPoista