perjantai 14. tammikuuta 2011

Green with envy.

En ole itse menossa naimisiin, enkä ole koskaan ollut mikään häähullu. Lähipiirissä on kuitenkin häitä tulossa, minkä takia on taas erinäisillä sivustoilla tultua vierailtua inspiraatiota varten. Työkaverini pyysi, että laittaisin hänen hiuksensa heinäkuisissa häissään. Kuulemma omat hiukseni ovat aina niin laitetut. Kampausinspiraatiota lähdin sitten hakemaan...
Ja millaista inspiraatiota lopulta sainkaan?Maailman. Kauneimmat. Kengät! Aaaaahhhh!

Irregular Choice, tietenkin! Lakaisin heti netin läpi, mutta ei ainakaan heti tullut vastaan kyseistä mallia ja väriä. (Malli on nimeä cortesan florar bar)
Rakastan kyseisen merkin kenkiä (kukapa ei!) ja voisin ottaa heti kaikki kaappiini ja käyttöön. Ei olisi pitänyt käydä merkin kotisivuilla, kun heti tärisin rakastumisoireissa ja kuolakuppi kaulassa näyttöni ääressä.

Esim.
Kyllä, minulla on herkkä suhde leppäkerttuja kohtaan. Nämä olivat vielä rakkauslistani kevyemmästä päästä, sillä merkinhän tuotteet ovat usein aika runsaita ja räväköitä.

Hiljaista on pitänyt molempien suunnalta täällä blogissa. Johtunee Helsingin puoliskon kuumetaudista ja omasta oireilusta myös. Ei niinkään kuumetta, mutta kevätväsymystä päällä niin, että päivät menevät uinuessa läpi. Eilenkin nukuin kevyet 16 tuntia. Tänään oli ensimmäinen kerta, kun pääsin ihmisten aikaan ylös! Pakko saada jotain aikaan ennen yövuoroja taas!
Ulkona tapahtuu myös jokin outo valoilmiö, eikä se liity mitenkään huomiseen kulttuuripääkaupunki avajaishärdellin valmisteluihin: aurinko!

-Oola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti