perjantai 3. joulukuuta 2010

Lovely Friday!

Päätin eilen, etten anna tämän kauhean flunssan kaataa mielialaani. Lähdin kaupungille asioille, näin Lorea, kävin varaamassa kirpputorille paikan ja shoppailin hieman: roskapusseja, joululahjoja ja sukkia. Wau! Kotiin päästyäni söin hieman, nukahdin, heräsin viisi tuntia myöhemmin keskellä yötä, join kaksi mukillista kuumaa glögiä ja nukahdin kymmeneksi tunniksi.
Flunssa ei ole vieläkään helpottanut, mutta eiköhän tämä tästä. Viikonloppuna on kolme yövuoroa edessä, jotka pakko tehdä, että saa maksettua opintolainan lyhennykset jne.

Mutta pois kaikki hysteria, kuumehorkka ja yskänpuistatukset!
Vähän positiivista asennetta kehiin ja ajatella niitä iloisia asioita:

- Tampereen jouluvalot: siellä oli iloisia hahmoja!
- Kappahalin lastenoaston Star Wars sukat -kolme kahden hinnalla! Kiitos siitä, että olen pienijalkainen!- Kaverin ilmaisema työpaikkailmoitus, jonne kirjoitin kotimatkalla junassa hakemuksen, siistin vuosien tauon jälkeen CV:n ja lähetin. Kaksi tuntia myöhemmin tuli kutsu haastatteluun. Meni mukavasti, nyt sitten jännätään!
- Yogi Tea Licorice -Egyptian Spice. Mitkä makujuhlat suussa, kun nauttii kera hunajan!
- Lumi. Valaisee ja hapettaa ilmaa.
- Uusi soittoääni puhelimessa: Doctor Who theme. Siskon kanssa oli sama soittari niin alko ärsyttää.
- Lämmin tunne sydämessä. Sellainen lempeä...
- Äitin tulevat 50v juhlat.
- Skumppa-kissa, joka kantaa kaiken kaikkialle ja avaa jopa astianpesukoneen luukun itse.
- Työyöt -rahaa.
- Tämä kuva:


Maanantaina on itsepäisyyspäivä. Ajattelin viettää sitä syömällä itseni ähkyyn ja nauttimalla linnanjuhlien pukutarjonnalla. Hauskaa erityispitkää viikonloppua kaikille (katsos esim. useat baarit/yökerhot ovat auki tänä sunnuntaina...) !!!

-Oola.

3 kommenttia:

 1. osta mulle kanssa niitä sukkia. maksan. en tie missä täällä kapahall ja mä en jaksa edes nousta vessaan kun menee jalat alta. pliide. pliide.

  /Lore

  VastaaPoista
 2. Ei hele, repesin tolle kissalle taas niin täysin.

  Oho, vois iteki käydä katsastelemassa SW-sukkia! Jos mahtuvat jalkaani. Ja jos jaksan. Tän päivän neljän tunnin shoppailuryöppy imi musta kyllä kaikki mehut.

  Kivaa viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Joo aina kun mä näen ton kissan repeen ihan totaalisesti. xD
  -Oola

  VastaaPoista