keskiviikko 8. joulukuuta 2010

I has a bug.Jäi monday madness, itsepäisyys... anteeksi itsenäisyyspäivästä höpäjäminen ja linnanjuhlien kommentointi. Sama vanha tauti potkii kolmatta viikkoa ja olo sen mukainen. Tänään menen lääkärille, tiedän olevani hieman hidas näissä asioissa.
Tuntuu, että aina on se yksi terve päivä, jolloin uskaltaudun ulos ja sitten taas seuraavana päivänä olo kahta kauheampi.Hey, btw! Turun Manhattanin kirppiscenterillä loossi nro60 on Twinnerssin kaksosten omaisuutta uloskantohintaan! Olisikohan kallein yksittäinen tuote ollut 7 euroa, mutta lähes kaikki muut enintään neljän euron kieppeillä. Parin viikon aikana tulen lisäämään tavaraa; eka satsi kattaa vaatteita ja kenkiä. Ihan hirvitti se hame ja mekkomäärä... Oli siellä muutamat Loren farkutkin.

Ah, tekee ihanaa päästä eroon hyväkuntoisesta tavarasta. Osa meni Uffin lootaan, osa päätyi suoraan lattialumpuiksi.

Lauantaina on Äitini 50v juhlat, enkä tiedä mitä pistää päälle, eikä sairaana jaksa metsästää uutta. Kaikki marraskuun lopussa bongaamani ihanat mekot ovat kadonneet jo kauppojen vaaterekeiltä. Päässä surraa muutama idea omistamieni mekkojen asustamisesta ja pienestä tuunaamisesta, mutta saa nähdä mihin tässä vielä päätyy. Lore löysi itselleen vihdoin THE LITTLE BLACK DRESS. Pikkumekko, tuo joka emännän vaatekomeron pelastaja.

Teetä ja buranaa,
-Oola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti