tiistai 21. syyskuuta 2010

Syysfiiliksiä vuosienkin takaa.

Jee, Lore on palannut linjoille! *highfive siskon kanssa*
Tänään olen juonut kahvia ja siirrellyt linjoilta valokuvia koneelleni talteen ja siitä sitten poltellut eteenpäin. Harmikseni paljon kuvia on kadoksissa, joita ei löydy mistään. Dementtia iskee kuitenkin ja unohdan kaiken! Kuitenkin paljon ihania asioita tuli vastaan!Kauniita ja suloisia syyskuvia vuoden 2006 syyskuulta, joka oli todella lämmin.

Sitten törmäsin yllättävän hauskoihin kuviin vuoden 2007 lokukuun vaihteesta, joka sekin oli lämmin. Eka asui tuolloin toisella puolella maapalloa ja tuli käymään pariksi viikoksi, jonka aikana otimme ilon irti vähän kaikesta, kuten vuokra-autosta ja sen suomista yllättävistä road tripeistä.

Kuhankuono, rajakivi.

... Meistä saa aina sen pari normaalia valokuvaa ja sitten karkaa mopo käsistä.
Oi, tuo harmaa hameeni oli suosikki parisen vuotta. Nyt se on säilytettävien aarteiden laatikossa, mutta en osaa oikein enää pitää sitä.


6.6.06, Tuomiokirkon muuri.

Pakko jakaa teidän kanssa vielä tämä osuva Nemi, joka kuulemma on niin minua.


Ulkona sataa ja asunnossani soi ranskalaiset chanssonit. Kovin onnellinen olo yhtäkkiä; mitä muistoja kuvat toivatkaan raskaiden aikojen keskelle. Muistoja siitä, että ennenkin ollut vaikeita hetkiä, mutta rakkaiden ystävieni ja Loren ansiosta päässyt kaiken sontaisen läpi kokien ihania seikkailuja.

I found some Oldie goldie autumn pictures. Haha, amazingly funny stuff.

-Oola.

2 kommenttia:

  1. http://szymon.tumblr.com/post/1162526884/darth-vader-hot-air-balloon-in-leon-mexico ;)

    VastaaPoista