torstai 23. syyskuuta 2010

Harvest Moon makes me vibe!

Puhun säästä jatkuvasti. En kohteliaan mannermaisesti, tyhjää tilaa täyttääkseni ja hiljaisuutta paetessani, vaan huomioin sen automaattisesti, muita kiinnostamatta. Tänään juoksutin Lorea töissä tankkivarastosta tiskille puhelimeen, koska halusin kertoa hänelle taivaalla olevan komeita cirruksia. Pian sen jälkeen keskustelin Äitini kanssa suurista pisaroista edellisen yön kaatosateesta mainitessani ja tiuskin auringon häikäisevästä kirkkaudesta. Olenko ainoa, jonka mielestä aurinko on erityisen kirkas juuri syksyisin ja keväisin? Ihan silmiin sattuu, näin aurinkolasittomana.

Eilen kävelin kaupungilla tuulitakissa. Oli pimeää, siinä oli iso huppu, mutta Äitini kommentoi minulle takkini ansiosta siitä, kuinka alan aikuistua mukavuuden tullessa isommaksi osaksi pukeutumistani. Takki kuitenkin sattuu olemaan American Apparelssin tekosia ja rapakon takaa tuotu, taskuun tungettavaa materiaalia ja miesten mallia, mikä näkyy aina vetoketjun kanssa riidellessäni. Katu-uskattovuus pojoja siis paukkuu! En ole vielä tuulitakkiakansaa! Ehkä on totta, etten enää laita sadesäällä silti viimaa uhmaten pikkukenkiä tai suosikkinahkatakkiani (jossa tosin on huppu!), vaan suosiolla maastoudun mukavasti. Ehkä pian talvella verhoudun pilkkihaalareihin Turun keskustassa?

Koin kenkärakastumisen joitan viikkoja sitten, enkä ole sydämentykytyksistäni vieläkään päässyt eroon. Irlantiin muuttava Pikkusiskoni etsi itselleen maihareita, mutta samalla reissulla itse satuin kokeilemaan El Naturalistan syysmalliston jalkineita.Duna korkonilkkurit veivät sydämeni. Etenkin juuri lilat yksilöt! Hinta on tietenkin ekologisesta jalkineesta suolainen, mutta... Samansorttisia klopoja saa esimerkiksi dinskosta yli puolet halvemmalla, mutta täysin tekonahkaisia ja näin siis mielestäni kertakäyttöisiä. Minulle kun kengät ovat sijoitus.

Näissäkin juuri yhdistyvät kiva muotoilu, korko ja tyylikkyys. Olivat jalassa todella kevyet. Harmittelin Äidilleni sitä, kuinka saatoin teininä heittää kirppispussiin korkomaiharini vuosi vuoden perään, kun olisin aina vain voinut vaihtaa korkolaput. Silloin grunge-limalettiniska-akne-yhyy-teininä ei tullut mieleenkään, vaikka kirppareita jo kolusin ja kierrätin, että kengät olisivat saattaneet pienen remontin jälkeen kestää vielä lisää hikistä kulutusta. Olinpa tyhmä. Nyt kun nahkaiset jalkineet tuntuvat tajuttoman kalleilta.

Huomasiko joku muukin suuren, huumavan kirkkaan kuun tänä iltana? Oli Syyspäivän tasaus ja Harvest Moon. Itse menen täällä seinillä, kuin kissa pistoksissa (ja kissat nukkuvat kuin huumattuina).


Youtube onnistuu välillä ilahduttamaan niin, että tippa nousee linsiin!

I´m so inlove with El Naturalista Duna shoes from A/W 10/11 collection.

-Oola.

1 kommentti:

  1. Huomasin kyllä kuun lenkillä ollessani, mutta eipä ollut hajuakaan, että oli syyspäivän tasaus :D

    VastaaPoista