torstai 23. syyskuuta 2010

Olisipa Sunnuntai

Olisipa sunnuntai. Vapaata itsellä ja miehellä. Olisipa oma koti ja aikaa nukkua kunnes herää.

Viime aikoina on ollut aikamoista. Koko kesä on mennyt koditta sillä asuntooni tuli yllättäen raaka vesivahinko ja jouduin äkkiä evakoitumaan väliaikaisasuntoon. Kesä meni muissa nurkissa ja asunto pölyyntyi. Nyt n. 5kk jälkeen remontti on aloitettu ja on pian valmiina - saan muuttaa takaisin.

Jouduin kuitenkin pois väliaikaisasunnosta ja olin 12 pv kesälomalla josta viikon reissussa. Nyt vietän aikaa maalla kotikotona tai siskon sohvalla silloin kun en ole töissä. Parisuhde on platonista ja kaukorakkautta vaikka samassa kaupungissa asutaan. Olen etsinyt kuumeisesti uutta asuntoa entisen roskaläjän tilalle, mutta ei ole tärpännyt - eilen olisi tärpännyt, mutta kuten elämä on nyt ollut päivä ei säästänyt yllyksiltä : Mies sai yllätyspuhelun helsingistä ja työtarjouksen mistä ei voi kieltäytyä. Joten taas maailma uusiksi.

Myös tänään aamulla tuli viesti vuokraemännältä, että pääsen (after 5 kk) muuttamaan takaisin asuntooni. Fuck me, anteeksi nyt vain! Edessä viikon siivous ja kaikki tekstiilit esimerkiksi pitää viedä pesulaan yms yms yms.
RESSAA!
Suokaa anteeksi rönsyilyni. Tiivistän viimeisen kuukauden ranskalaisiin viivoihin:
- Sain työtarjouksen.
- Irtisanouduin unelma työpaikastani parempi palkkaisen (ja vähempi tuntisen - tosin nyt sielläkin sitten parissa viikossa alityövoima jotenka se siitä relasta...) työn takia.
- Tein sikana duunia. Yli 200h / kk.
- Aloitin loman ja sairastuin flunssaan.
- Sain kuulla, että olisin mahdollisesti pian vara-ravintolapäällikkö ja saisin vielä parempaa hilloa.
- Otin äkkilähdön turkkiin Alaniyaan viikoksi jossa makasin auringossa ja söin. Enpä muuta. Muutaman efesin join. Efes on olut. Uin myös meressä ja nukuin. Tosin vähän vaikka piti nukkua paljon.
- Tulin takaisin
- Nukuin yöt siskoni sohvalla ja maalla.
- Aloitin uudessa työpaikassa.
- Sain kuulla etten ole tarpeeksi varapäälliköksi koska en ole mies.
- Petyin mutta en lannistunut kuitenkaan.
- Olen ollut vatsahaavan partaalla ressistä asunnon suhteen...

Nyt tosin loppui kuin seinään asunnonmetsästys. Sain toki kuulla, että vessanpönttö kiinnitetään parin päivän sisään. Että asunto täten "valmis".

Mutta...
En tiedä enää mistään mitään. :)
Saa nähdä.

Joka tapauksessa. Luvly sunnuntai olisi...

Kahvia ja aamupalaa.
Rentoilua pedissä (halajan tämän kodin aka kuva lainattu)


katsellen How I met you Motheria jakso kaupalla.


Päälläni olisi jotain mukavaa ja tuplavillasukat.

Olen himoinnut jo muutamia kuukausia näitä One piecenaikuisten potkupukuja. Viihtyisin varmaan kaikki vapaa aikani niissä.


(Unelma Adidaksen ADIDAS ZX7020 W)Lenkkarit jalkaan ja lähikauppaan ostamaan jotain pientä syötävää illasta.Keittiössä sitten nopeasti valmistettaisiin risottoa tai jotain muuta herkullista ja nopsaa. Minä tietysti en kokkaisi vaan Mies. Kattelisin vierestä ja korkeintaan avaisin pullon valkkaria risottoa varten.IHANIA KEITTIÖITÄ!
Illalla hyvissä ajoin kohti untenmaita ja maanantaina olisi päivä uusi!Kunpa voisikin olla pian se sunnuntai. Varmaan ensi vuonna vasta. Tuntuu, ettei tämä semikaaottinen muutosten tonava ota rauhoittuakseen. Toisaalta - voi olla, että pian on vielä enemmän uutisia kerrottavana.

Saa nähdä.

I am picturising a dream come true Sunday. It is such a hectic times here!

- Lore

Kuvat all over the internet googlen kuvahaulla. Pictures are all over from internet by google picture search. Not mine!

2 kommenttia:

  1. Lore langoilla!!! Ihanaa!!!!! <3 Ikäväikäväikävä sua... Miksi meillä on aina niin kiire?

    VastaaPoista
  2. Voi ei, aika paljon vastoinkäymisiä :/ Koita jaksaa!!

    Ja voi että noi potkupuvut on ihania<3

    VastaaPoista