tiistai 21. syyskuuta 2010

Kesäkenkiä

Teksti on mielenkiintoista sillä suurinosa koneeni kirjaimista ei toimi. Kirjoittelen duunissa, sillä ulkona tulee vettä kuin raamatussa vitsauksia eikä kukaan ylimääräinen liiku mihinkään - vähintään olutravintolaan. Mikäs tässä. Kirjaimista kaikkia siis ei ole joten on keksittävä sitten vähän kautta rantain mitä sanoo...

Ajattelin esitellä kesän aikana hankkimani Sniikkerit. Aika Riibuuk meisinkiä. Yhdet naikit kanssa messissä.

Nike DUNK HIGH Grade school Woman GS white light melon & Perfect Pink ;D

kaunista

Uutena huutamalla. Ihanaa tämä elämä.

Sitten lääh.

Reebok Ex O Fit Hi S.G. StrapFuksiana olisi voinut saada jos asuisi vaikkakin esim. USAssa. Joten kualailin Studio 25:sella noita kunnes alenivat ja odottelivat vielä varauksessa kärsivällisesti viikkoja kunnes hinta oli verrattavissa kahviin. Eli kallis, mutta kengiksi ei niinkään! Ihanat jalassa sanon. IHANAT.

Mallik.korista löyty tälläistä lounaan hinnalla. Kiitos Isälle ja Äidille jalan koosta, tulee välillä halvaksi vaikka mielittyjä malleja ei tunnu silti löytyvän. Tyydyn vaihtoehtoon unelmointi ja freestylerien mallien haaliminen.


Reebok Freestyle Hi Intl Rolland Berry Black/White/RedMun näköiset.
Kuten nämäkin erityisesti:

Reebok Freestyle Hi - Jungle

Koriin Anttilaan jäi vielä samaista freestyler jungle sarjaa mustat lila turkoosi mokkaiset...ja myös nämä f/s hi Afroditet jotka keräilymielessä olisi tietty maistuneet, mutta olivat ilman tageja yms. ja kellertäväksi varastokorien uumenissa ties kuinka kauan lojuneena niin saivat jäädä...Silver väri maistuisi jos kävelee joskus vastaan. Anttilaan 2. kerrokseen hakemaan ainoat veks jos haluaa! KAUNIIT mutta ei yhtään "Mun" näköiset.


ÄH, nyt tekisi mieli hakea ne ja naruttaa nätiksi ja vaan kattella niitä. Ihan vähän. Hmm, asiakkaita...

Tälläistä. Tulen takaisin. Mulla on valtavasti kerrottavaa! Nyt vain tälläinen kenkäsetti kun oli ihanaa katsella näitä kuvia ja ajattelin, että mielummin sitten näitä kun vaikka iltalehteä. Näihin kuviin ja tunnelmiin.

kuva, kuva, kuva, kuva...

- Lore

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti