keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Get angry and do it!

Tuskin olen ainoa, jolla on kotona aina jotain kesken. On valokuvat, jotka pitäisi laittaa kansioihin, on kankaat, joista pitäisi taikoa tyynynpäällisiä, verhoja yms. On sitä ja on hieman vielä tätä, mutta projektit sen kun kerääntyvät!
Tuttua?
Olen kuulkaas samassa junassa.
Jo lapsesta saakka mukanani on kulkenut perintöhuonekalu. Kaunis tuoli, joka lapsuudessani oli valkoinen ja ruusukankaalla päällystetty. Alkuperäinen omistaja oli Isoäitini Äiti, joka osti ne ensimmäiseen omaan talouteen. Tuolin alkuperäisestä väristä en tiedä, mutta Äitini maalasi ne 80-luvun lopussa vihreiksi ja päällysti kankaalla, joka jo teiniaikoinani kulahti kauheaan kuntoon repsottaen joka kulmasta. Löysin Eurokankaan poistokorista ihanan kanervaisen kankaan, jolla päätin uusia tuolin ilmeen. Tämä tapahtui vuonna 2007. Tuoli on yhä ja repsottaa. Kirosana tähän jos jokunen, minähän sen tuolin tämän kesän aikana päällystän! Tästä raivoa tuntien nappasin kangaspinkastani kulahtaneen pöytäliinani, joka oli edellisessä asunnossa parvekkeella. Kangas sai liikaa aurinkoa kellastuen toiselta laidalta täysin. Nappasin vielä kirkkaasta reunasta palasen ja päällystin helpoimman, mutta yhtä kauan laakereilla maanneen projektini, eli meikkipöydän jakkaran, joka toimi rahina minulle vuosina. Jakkaran päällä oli ruma kulunut harmaa pörrökangas, joka näytti kuolleelta eläimeltä, jota kissani kävivät vuorotellen hellimässä kynsillään.
Eilen äkäisen tuokion jälkeen rahi näytti tältä:


Ja alle minuutti kuvan ottamisesta tältä:

Siellä missä jotain uutta pehmeää, siellä myös kissa.
Sopii silti retroväreineen sohvakalustukseni kanssa kuin nyrkki silmään.

Tuunaus on aika surkea, mutta silti tyytyväinen, että sain tehtyä. Askel kerrallaan projektilistan lyhentymiseen!
Sainpa viime viikolla vaihdettua vihdoin ovenkahvat keittiöön kuluneiden puukahvojen tilalle.


Kiitos Ikea!

Like everyone (I hope) I also have huge list of things that I want to re-do from my home. I own this old, antique chair that has been on my diy-list since 2007 but haven´t done a thing. Now I got angry for myself and but this new fabric on my old stool. Fabric is old table cover. It looks pretty fine and now I can start to make my DIY to-do list a bit shorter! I also changed my kitchen closets doorhandles! They are from Ikea -looking kinda neat!

-Oola.

2 kommenttia:

  1. Oioi, päivän pelastuksia jälleen kerran nää sun blogijutut... Luen äidille ääneen noita sun kirjoituksia ja Tiltu huutaa eteisessä vastauksia yrittäessään ryömiä ulos postiluukusta (ei se mahdu). Tulipa rahista hieno, Shmu varmaan arvostaa. <3

    Toi Lotan soittolista on vaan niin... 1. XD

    VastaaPoista
  2. Ihanat lattiat, ja toi pyörillä liikkuva pöytä :) Ja hyvä on tuunauskin!

    VastaaPoista