tiistai 15. kesäkuuta 2010

Kesäyön taikaa.

Kesäyöt ovat lemppareitani. Kadut ovat tyhjuä, ilma suloisen lämmin ja tuoksuva, taivas sininen värjäten maiseman sadunomaisen utuiseksi. Minä tykkään. Enkä pane pahaksi kesäisiä yökävelyjä saatika kuutamouintia.


I love Turku. Can´t help it. All pics are by me.

Ainoa iso kesäisten öiden miinus ovat hyttyset, joille olen allerginen. Aina kun ei halua saastuttaa omaa tuoksumaailmaansa hyttysmyrkyllä. Sekin on tosin tuoksu, joka kuuluu aukottomasti kesään tuoden mieleen vaellukset lapissa, mökkireissut, eväsretket, marjojen poimimisen syvässä metsän siimeksessä ja festarit hornantuutissa.


Mirror, mirror...

Kesäöisin on myös oivaa istua puiston penkillä parhaan ystävän kanssa odottomassa Lorea töistä ja jutella tulevaisuudesta; sen jännistä mahdollisuuksista ja ovista, jotka ovat paukautamaisillaan auki joka suunnasta. Vielä joku meistä saa nenänsä ruttuun siinä rytäkässä.Yöt ovat myös parasta aikaa tuliaisten vaihtelemiselle (Lore sai saksantuliaisena Bayern munchen huivin), siiderin juomiselle joen rannassa ja rennolle käysketelylle, jonka aikana tulee otettua kivoja kuvia.


All that I wear in this picture is bought as 2ndhand. Jeans and shirt - fleamarket, shoes - finnish "ebay", mens jacket - UFF 2euro day, scarf - Lore´s old, red purse - 2ndshop, faces bag - friends old.

Viime päivät olen ollut ilolla ilman meikkiä. En vain ole jaksanut; tuntunut valtavan hyvältä antaa ihon levähtää, vaikka en kyllä tavallisestikaan käytä raskasta kerrosta sotamaalia. Ainoa mitä olen sipaissut naamalle kaupunkiin lähtiessäni on hivenen sävyä kulmakarvoille ja kerros aurinkopuuteria poskipäille. Välillä liikun ilman niitäkin, enkä välitä pätkääkään. Harmi vain, että aurinko on pysynyt piilossa. Olisi mukava saada muutama pisama näkyviin!

No makeup!

Skumppa-kissa makaa sylissäni pää ihan pyörryksissä. Poika menetti tänään kiveksensä ja on nyt eunukki. Lakkaapa terävä pissantuoksu ja turha isottelu. Yrittää pää anestesiapöllyssäkin olla reipas ja kiipeillä minne sattuu. Vaatii vahtimista. Onneksi Lore on tulossa kylään.

Ilta meneekin Rammsteinin livelevyjä kuunnellessa ja ensi viikonlopusta haaveillessa.

I love finnish summer nights. I adore night time Turku.

-Oola.

1 kommentti:

  1. Sun iho näyttää tosi kuulaalta ja tasaselta ilman meikkiäki :) Tulispa tosiaan taas aurinko et sais vähän pisamia ja väriä naamaan!

    VastaaPoista