keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Ihanuuksia!

Migreeni on ilkeä vieras. Johtuneekohan siitä, että nukuin väärin päin sängyssä -pää jalkopäässä? Jos näin sain vääriä viboja nuppiin? Molemmat kissat vain parkkeerasivat jalkopäähän ja kaipasin heidän hurinaansa uneni sekaan. Unet olivat syviä ja hyviä, kissat pysyivät tyytyväisenä vieressä koko yön.
Aamulla pää särki. Kissakrapula?

Kissoista puheenollen:
So cute!

Vixenvintage knows how to wear cute outfits!

Ja tietenkin...


I so want this one! Olen etsinyt seilorimekkoa itselleni jo pienen ikuisuuden! Lapsena meillä Loren kanssa oli vallan ihanat seilorimekot, mutta nekin on myyty kirpparilla aikoja sitten. Kuva napattu täältä.


Fab hair-do´s !!!

Skumppa-kisu on taas jalkeilla ja menee pitkin seiniä. Tämän kunniaksi lähden metsästämään kertakäyttösadetakkeja yms festarille tarvittavaa kaupungilta. Voi miten hitaasti pääsenkään liikkeelle! Tämä päivä olkoon ihanuuspäivä, kaiken kaikkiaan! Haen torilta kirsikoita, vihdoin ja viimein! Mansikoitakin, jos oikein päätän räväyttää! Ruuaksi vain uusia perunoita, voilla ja tillillä! Hitaasti luettu lehti kera chai teen! Jugurttia puolukoilla!
Tosin juuri nyt muistin, että pesin eilen pyykkiä.
Ja pyykit ovat yhä koneessa.

-Oola.

2 kommenttia:

  1. Seilorimekot, ah <3 Mullakin oli siskon kanssa pienenä moinen, tumman sininen valkoisilla yksityiskohdilla, ihan Laura Ashleyta taisi olla. Nykyisin tyydyn hame+paita-yhdistelmiin seilorilookin tavoittelemisessa.

    VastaaPoista
  2. Joo ei noita mekkoja oikein tunnu löytyvän. Tosin mulle ei ole paitojakaan tullut vastaan kuin liian pieninä tahi liian isoina... Tai aivan liian kalliilla.
    -Oola

    VastaaPoista