torstai 20. toukokuuta 2010

And Oh those summer-ish nights!

Sain vihdoin ladattua kamerastani ulos joukon kuvia ja pistää näytille. Harmittaa lievästi, että kamera saapui juuri kun kotikatuni kirsikkapuiden loisto ehti jo lentää tienposkeen parkkeerattujen autojen päälle. Mutta kukkiihan ne kirsikkapuut ensi keväälläkin.

Päivät ovat olleet helteisen raskaita ja ukkonenkin on jyrähdellyt parikin kertaa! Kaatosade yllätti juuri, kun olin noutamassa kameraani. Kastuin tietenkin läpimäräksi, mutta myöhemmin myös rehkimisen tuloksena. Ruokavalio on koostunut kevyistä puistolounaista tai parvekkeella nautituista aterioista. Tänään nukuin ohi koko päivän migreenikohtauksessa (ja allergiakohtauksessa), mutta onneksi minut lähes väkisin raahattiin nauttimaan loppuillan auringosta. Herään mieluusti aikaisin aamulla, joten viideltä sängystä ylös päästessä tuntuu kuin koko päivä olisi valunut hukkaan!

Paikka oli jokiranta, aika alkuilta ja seura hyvää. Ruokana crusta-leipää, itsevalmistettu kanasalaatti ja juomana vettä sekä punaviiniä.


Laiskana ei ole jaksanut myöskään sotamaalia sutia naamaan ennen kun asettuu ulkomaailmaan ruskittettavaksi.

I love evening sun! Time is something around 9pm in this.


Hehe, matching polka dots!

Mitä tämä laiskajaakko jaksoi kiskoa kiireessä päälle?It is season of the witch! I so love that song!

Luin ruuan päälle vain lehtiä ja nautin kukkien tuoksusta katsellen kaikkea kummaa, mitä ympärillä tapahtui. Kummastuttaa aina nähdä urbaanissa kaupunkiympäristössä henkilön, joka taluttaa hevosta kävelypoluilla samoissa maisemissa, jossa parhaillaan kulkee taluttaja myös kissan ja koiran kanssa. Voisin itsekin lähteä taluttamaan itseäni useammin.

On tämä migreeni kumma vaiva! Tuntuu puskevan päälle taas, joten vaikka en ole hereillä ollut vielä montakaan tuntia, taitaa peti kutsua.

I slept through whole day while having huge migraine. Luckily I was almost carried out to have some dinner. I eat nice selfmade sallad in good company. After dinner I just relaxed reading magazines and watching everything funny happening around.

3 kommenttia:

  1. Huippu toi kuva, jossa peilistä heijastuu puita. Ihan kuin siellä olisi jokin toinen maailma.

    VastaaPoista
  2. ^ No bubble ehti jo sanoa ensin :D

    VastaaPoista