maanantai 17. toukokuuta 2010

Good day is instant happines.

Vaikka on vasta alkuilta, koen eläneeni yhtä onnellisuuspäivää!
Kevät on ollut minulle todella vaikeaa ja raskasta aikaa henkisesti, mutta viimeisen viikon sisälle mahtuu niin paljon kauniita, puhtaita hetkiä, jotka tuovat arkeen tyytyväisyyttä nostaen onnellisuus-asteikkoa ylöspäin. Kylmä, ja pitkään viipyvä kalpea kevät on vaihtunut lintujen lauluun, raivolla esiin puskeviin lehtiin, vihertyviin nurmikoihin ja kirsikan kukkiin!
Kaikki hetket, jotka olen vain voinut viettää ulkona, olen viettänyt. Kulkenut puistoissa, jokirannassa. Ulkoiluttanut kesämekkoja, laskenut varpaat nurmikolle, syönyt lounaan auringonpaisteessa ja ihaillut auringonlaskua. Yöllä olen kotiutunut palelematta. Olen 1,5 kuukauden aikana käyttänyt vain kerran bussia, muuten kuljen kaikkialle pyörällä tahi pidemmät matkat autokyydillä (esimerkiksi vanhemmille mennessä).
Eilen heräsin yövuoron jälkeen Loren kanssa (hänellä vessansa rikki, joten yöllä päätti nukkua sohvallani, että pääsisi aamulla suihkuun) Eka myös liittyi työpäivänsä jälkeen seuraan ja noudimme eväitä. Vietimme seuraavat tunnit raukeasti joen rannalla suuren puun varjossa loikoillen. Lounaana söimme lohisämpylöitä, mango-appelsiini smoothieta, hieman sipsejä ja siideriä. Täydellinen sunnuntai! Näiden kahden enkelini seura on kyllä voimauttavinta ikinä!Tänään heräsin sikeästi nukutun yön jälkeen virkeänä, noudin kamerani postista, hain kaupungilta siihen muistikortin, kastuin läpimäräksi lämpimässä kaatosateessa, letitin hiukseni kahdelle letille ja ostin täydellisen kesämekon. Tarkoitukseni ei ollut tuhlata rahaa vaatteisiin, mutta kävellessäni linja-autolle ääni sisällä vaati minua poikkeamaan eräässä liikkeessä, jonka seinällä keikkui minulle nakutettu kellohelmainen mekko. Rekissä oli yksi ainoa pieni koko; kokeilun jälkeen melkein ryntäsin kassalle.

Nyt istun M:n parvekkeella, jonka juuri laitoimme yhdessä kuntoon. Hän asuu talossa, jossa yläkerran asuntojen parvekkeet on katettu niin, että valo pääsee himmennettyn lasikaton läpi aina mukavasti tilaan. Vaikka ulkona sataa nyt aivan kaatamalla, nautin espressoa kuivana ihanassa tuoksussa ja äänimaailmassa. Parveke on sisustettu nollabudjetilla komeaksi kesähuoneeksi. Huonekalut ovat Äitinsä perintöä, kuten lattian bambupohja, joka yllätykseksi oli kuin mittatilauksella tilaan tehty! Kyllä kelpaa; kaipaan itsekin parveketta.Suomen kesä -lyhyt ja kiihkeä, kuin orgasmi! Yötön yö! Grillaamista, puistolounaita, öisiä uintiretkiä (uin mieluummin öisin, vesi tuntuu lämpimämmältä), ulkoilmakonsertteja, jokilaivoja/terasseja, öisiä pitkiä pyörä/kävelyretkiä, Äidin puutarhassa puuhaamista, metsissä kuljeskelua, sadonkorjuuta ja yrttien kuivausta, rakkaiden hääjuhlia ja tulevia matkoja, jotka nekin ovat vielä aivan auki! Eikä haittaa, tapahtuu mitä tapahtuu! Tiedossa tietenkin on myös töitä. Toivottavasti myös tapaamisia; yllättäviä, innostavia. Enkelien kanssa tulemme varmasti seikkailemaan paljon.

Eilen yksi kaverini sanoi facebookissa, että päivä olisi täydellinen rakastumiselle. Miten oikeassa hän olikaan! Enkä välttämättä tarkoita rakastumista toiseen ihmiseen, vaan hetkeen ja elämään itse! Ihastuminen on silti vielä ihanampaa!


Oh, how I love to do that!

Näiden alkukesän päivien jälkeen en enää halua kylmää, pitkää ja pimeää talvea. Pysy poissa. Etelä-Euroopan ilmasto alkaa houkuttelemaan...

I´ve had couple perfect days that have made me feel myself so happy and glowing. I have falled love in a moments, lived a one life in a single moment, slept well... Now I´m sittint at my friends balcony, which we just decorated to be cozy, amazing summer room! I´m sipping espresso and listening sound of rain. This makes me want to have own balcony also. I got my new cam today, but haven´t use it yet since it´s battery have to be fully loaded firts. Waiting, waiting...

-Oola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti