lauantai 27. maaliskuuta 2010

Weekend

Ulkona tuoksuu jo kevät! Tiet alkavat puhdistua jäästä ja hiekkakin on osittain työnnetty sivuun keskustassa. Tämä saattaa tarkoittaa sitä, että ensi viikolla vilkaisen mitä pyörälleni kuuluu ja askartelen sitä kuntoon. Puskaan bussikortit, tilalle pyöräily!
Tosin tässä kuussa olen käyttänyt bussia vain kahdesti.
Enkä ole edes ladannut bussikorttia.

Olen tasan viettänyt päiväni rentoillen. Eilen makasin lähes koko päivän sohvalla tuijottaen M:n uutta isoa televisiota ja nauttien Blueray elokuvien laadusta. Miehet; kun ostetaan leluja, ostetaan isoa ja kallista! Sohvalla nautin myös lempijuustoani, brabdypähkinää kera herkullisen viinin. Kelpasi!

Kuva Google kuvahaku..

Tänään en ole muuta tehnyt kun nukkunut ja syönyt. Nauratin myös pientä vauvelia parisen tuntia ja sain äärettömän tukevat juhlamätöt, sillä juhlistimme M:n siskonpojan 4-vuotis syntymäpäivää. Olennossa on aikamoinen virtamäärä ja äänenkorkeus. Nyt pitäisi valmistua työyöhön, mutta olo yhä kovin nuupahtanut. Päiväunet menivät puihin, kun oma vauvelini tanssi sambaa joko päälläni tai peiton alla rannekorujani pyydystellen.


Skumppa.

Mutta olenpas saanut otettua hieman asukuvia viime päivinä!
(Ääh, miksi blogger pistää ne noin pieniksi?!)

Eilen ja tänään. Farkkuhaalarit pääsivät saksien alle; paljon mieluisemmat sortsipituisena! Raitapaita raikastaa! Mukava olla välillä täysin meikittä, kuten tässä olen velmu ilme kasvoillani.


Parhausmekko. Ja pienen pieni pianolaukku kirpparilta. Menin torstaina juhlistamaan kaverin synttäreitä, yksiin opiskelijabileisiin ja katsomaan kaverin keikkaa. Multitasking, hell yeah!

Earth hour meni hieman ohitse. Valot kyllä pysyivät kiinni, sillä nukuin koko tunnin ohi.

3 kommenttia:

  1. Pianolaukku!! *in love with everything piano* Ja toi mekko kanssa, huippu helma. Mistä se on? Onko alla tylliä vai joku kehikko?

    VastaaPoista
  2. Mulla on alla pieni tyllialushame. Tosin tuossa on tollanen helmasysteemi jota säädetään naruista. Ihanaihana!

    -Oola

    VastaaPoista