sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Kellot kohti kevättä

Katselimme tuossa hetki sitten Äiteen kanssa yhden viime aikoina minua suuresti piristäneen elokuvan:EASY VIRTUE! Ah, let's misbehave! Olen nähnyt kyseisen elokuvan jo kolme kertaa parin kuukauden sisällä ja ah on se vain niin - nostaa leveän virneen kasvoille. Jessica Biel jota yleensä dissailen tekee mainion roolisuorituksen ja koko casting on kertakaikkiaan nappi. Soundtrack on aivan ylitse vuotavan ihastuttava ja puvustus ja ja...Hyvän mielen elokuva. Ja raivostuttavan hienoeleinen Butler tuo mieleeni aina työpaikkani sommelierin. Pitäiskin vinkata, että katsoisi leffan, mutta mies jonka lempielokuva (tai näin olen päätellyt) on Pulp Fiction voi olla varuillaan koska elokuvassa on kuitenkin 1% romantiikkaa plus englantilaista yläluokkaa 1930-luvulla. Mustaa huumoria senkin edestä.Elokuvan jälkeen koko perhe päätti viedä koiran iltakuselle ja lähti savukkeelle ulos. Hyväntuulisuutta yllytti kaatosade. Koiran ilma! Jokatapauksessa huomasimme, että ovi meni lukkoon! :D Rakastan perhettäni juuri sen takia, että purskahdettiin kaikki vaan nauramaan. "Bwaha ha, gyaha ha ollaan pihalla sitten keskenämme bwahah..." Kellään ei avaimia ja "piilossa" ollut vara-avainkin roikkui sisällä oven takana, koska Isäpuoleni oli tarvinnut sitä aikaisemmin ja unohtanut viedä takaisin jemmaan. No ei muuta kuin pienin, eli minä, murtautumaan makkarin ikkunasta. Muutamaa hetkeä myöhemmin kuivateltiin koiraa koko poppoo taas sisällä ja naurettiin. Lapset ja nuoret jotka luette tätä: TUPAKOINTI VAARANTAA TERVEYTENNE!


Kameraan hyökännyt Viida agrees: Nou smouking!

Olen koko päivän peuhannut koiran kanssa. Harjauksen jälkeen koira näyttää siltä kuin olisi menossa kirkkoon ja minä näytän siltä kuin olisin käynyt manaajalla.

Katsoin juuri kuin puhelimeni ja tietokoneeni kello siirtyi kolmesta suoraan neljään. Ulkona sataa vettä ja ikkunasta tultii jokseenkin haalea ilma ja sulavan lumen tuoksu. How splendid!

Lazy saturday with great inspiring movie Easy virtue. i've seen it several times already and gotta love it everytime. Whole family just locked themselves outside few moments ago and I break in our house and got everyone inside again! :D It was hilarious and fun. Even our spare key was inside! I just noticed that my phones and computers watch went from 3 to 4am. So it is summer time again! Yay!

Lore

2 kommenttia:

  1. I looooove Viida! Hahah mahti sattumus xD

    VastaaPoista
  2. Oh, I love you guys....

    Ja Lorella on edelleen sana hallussa: "Harjauksen jälkeen koira näyttää siltä kuin olisi menossa kirkkoon ja minä näytän siltä kuin olisin käynyt manaajalla."

    XDDDDD

    VastaaPoista