keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Lomaa se on sairaslomakin-ko?

Terveyhdys vaan.
En edes viitsi hypettää viime viikonlopun superuuvuttavan työrupeaman jälkeistä raikastavaa minireissua Tampereelle, kun Oola sen jo yöllä on tehnyt. Hubaa oli.

< VALI >

Eilen kävin kinumassa työterveyslääkäriltä särkylääkkeitä sykkivään tassuuni ja pamahti (vähintään) viikko sairasloma. Tilanne tämä, että ollut enemmän ja vähemmän hankala jo kesästä. Sunnuntaina kun ei pystynyt itse enää pukemaan ja pitämään mistään kiinni ja kun särky yltyi sellaiseksi, että haittasi unta totesin nöyrtyä lääkärille. Tytöt vielä joka väliin hoki muistuttaen ajanvarauksesta niin oli kai se pakko. Olen ihminen joka menee lääkärille sitten kun verta on vartalossa enää desi...

Harmittaa. Tiedän, ettei pitäisi tuntea pahaa omatuntoa tms. Nyt jo suurimmasta osasta siitä päässyt yli, mutta eilen rasvailin köyttä ja tunsin pettäneeni kaikki. Oli pakko tulla kotikotiin, etten seisoisi kotona odottamassa, että joku tulisi potkaisemaan penkin alta. Lääkärin jälkeen olin jo puolimatkassa töihinkin, mutta pomo soitti että nähdään viikon päästä. Tai kahden - ensi viikolla alkaa pääsiäisloma jonka työpaikka kiinni. :/ "Mä olen itseasiassa kohta siellä, voin tehdä tämän illan kyllä!" (Olen idiootti.) Käännyin kannoiltani ja hipsin olohuoneeseeni (baari) juomaan kahvia ja murjottamaan. En osaa olla vapaalla!! Jos siihen ei ole suunniteltu vaikka mitä. Nyt ei voi soittaa, pelata, ei siivota, tämä näppiksen käyttökin on pääosin oikealla kädellä naputeltua tekstiä koska sormet ei vasemmassa oikein toimi. HOMEHDUN. Paranen. Toivottavasti. Osaan kyllä levätä jos 40 astetta kuumetta ja pakko vain maata...Koulusta 2007 kokkiasussa. Lakki, Takki & Housut Imagewear, Puhelin motorola, Sivuliina Second Hand, Essu Ten tuote.


Kamalinta oli, että pyysin anteeksi sitä, etten pääse töihin. Totta kai ketuttaa, että joku joutuu tekemään mun vuoroni ja ihmisten elämä menee taas uusiksi. Tiedän, että jollen saa kättäni kuntoon edessä on leikkaus ja KUUKAUSIEN sairasloma. Se vasta maistuisi työnantajalle. Silti pelkään, että saan fudut viikon sairasloman jälkeen (heh, tuskin - on ollut aikasemminkin kippee.) ja vuoroja ei annettaisi. MIKÄ ON IHAN UTOPIAA - koska niin ei tule käymään. Vanhassa duunissa muutamia vuosia sitten sain "potkut" kun olin 2vk saikulla leikkauksen takia...Mikä tekee ihmisestä niin tunnollisen? Voi mun päätä kun ei mene perille järki.

Jos jotakuta ihmetyttää, että mihin Lore kuolee: raju jännetupentulehdus. Käsi turvonnut ja kipu sykkii rintalihakseen asti. Ei paljoa tarjoilla. Tulehduskipulääkekuuri ja 3-4 kertaa päivässä kylmähaudetta. Aamen.

< /VALI >

Tässä hutera silta sunnuntaina nähdystä H.R Gigerin näyttelystä ensi viikon keskiviikkoon...


Mutta palataan iloisempiin asioihin. Lähden keskiviikkona Lontooseen!! Tarkoitus olisi käydä syömässä muutamassa kivassa paikassa, juomassa muutamassa kivassa paikassa ja märehtiä pubeissa. Sekä nukkua, levätä, hengata, katsella maisemia ja juoda costa coffeen isoja megalomanisia 0,5l Americanoja Kensigtonissa Victoria & Albert museumin portailla. Mutta kaipaisin vinkkejä!! Etenkin jos joku kiva pub/ravintola/baari/clubi tiedossa tai kiva kauppa/kirppis/second hand setti? Help me outta here mates!


English summary:

I am on sick leave for week and frusturated as hell. I have some sort of inflammation on the left hand's muscles. I have eastern holiday from next wednesday and I am leaving to London and I need some tips!! Cool pubs, bars, cheap restaurants, secondhand, fleetmarket...I don't know more than few places. Cheers.Lore

1 kommentti:

  1. VOi GSUS kun repes tota kuvaa. Joo, tahtoo että Lore tuo mulle jotain kivaa Lontoosta, joten vinkkejä kiitos, että Lore osaa tuoda jotain kivaa mulle Lontoosta. ^^

    VastaaPoista