keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Miniloma on superloma!

Joskus pieni loma omasta arjesta tekee hyvää. Olimme jo hyvissä ajoin aikaisemmin sopineet ystävämme Ekan kanssa lähtevämme hänen kyydissä Tampereelle. Tyttö kun sattui sopivasti olemaan liikkeellä Turussa autolla, joten mikä sopisikaan sunnuntaihin täydellisemmin kuin road trip rakkaimpien ystäviesi kanssa?

Kaikilla meillä oli pitkä viikonloppu, joten sunnuntai vaihtui lauantaiseksi. Kävimme nauttimassa kulttuuria H. R. Gigerin näyttelyn muodossa (pari suosikkitauluani ei paikalla ollut, mutta Alien sälä saa aina fanitytön polvet veteläksi), söimme herkkuruokaa ja fanitimme yhteistä suosikkiorkesteriamme Rammsteinia. Livetallententeet tuovat paljon muistoja mieleen vuosien verrelta ja kestävät useankin kerran katsomista. Myöhemmin päädyimme vielä Tampereen yöhön tanssimaan työ/opiskelustressiä pois. Sunnuntaisin tanssilattiat ovatkin mukavan tyhjiä makuuni.

Maanantaina nautimme yhdessä upeasta auringosta ja liukkaista teistä. Kirpparikierroksen saldo ei ollut hengästyttävän päräyttävä, mutta tarttuipa mukaani eurolla vanhat fiinit Nokian kumisaappaat 1960-luvulta (korkoa tosin ei näissä paljon). Juuri kun ehdin valittaa sitä, miten kävely ulkona vastaa jo uimareissua. Ehkä nyt kelpaa taas jaloitella!
Tampere kyllä on sangen kaunis kaupunki ja Turun lisäksi ainoa city, jossa uskoisin viihtyväni asuen tässä maassa. Kumma miten sitä muutaman käyntikerran jälkeen pystyy suunnistamaan ilman apua kaupunkialueella.

Kotiin päästyäni oli niin taas virkistynyt olo. Alunperin olin suunnitellut pysyväni poissa tiistaiseen saakka, mutta pentukissani on juuri siinä vaiheessa kasvatustaan, että vaatii paikalle jonkun, joka kanssa sanoo "EI" oikeassa kohdassa. Paljon naurua, haaveilua ja suurenmoisia, syväluotaavia keskusteluja. 15-vuotta olemme olleet ystäviä ja meininki sen kuin paranee.

Kuten minäkin, Eka purkaa luomisvimmaansa käsitöihin. Fanityttönä hän onkin saanut aikaan jo kokoelman ihania sohvatyynyjä, joita ei valmisteta liukuhihnalta! Jep, näitä on lähes koko Rammstein orkesteri valmiina, mutta näihin kuviin kumma kyllä osuivat vain Paul ja Schneider.Lore ja Eka niin kauniina! oijoi murut, olette lumoavia! Ei toki itsessänikään mitään vikaa, mutta tytöt ovat kyllä sangen priimoja näissä nappauksissa.

Tytöt tanssii!

We had a mini vacation in Tampere while visiting our best friend. So much fun, indeed!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti