keskiviikko 16. tammikuuta 2013

"Kelasin et muutan sinne Portugaliin"

Keksin esim tässäkin monta hyvää syytä.

Eli siis sarjassamme menneen kesän reissun kuvia taas...

En ole koskaan aikaisemmin varsinaisesti ollut ns rantalomalla. Aikaisemmin olen esim Portugalissa käynyt mutta rannalla kävimme kerran ja silloinkin oli aika kylmä.

Nyt minilomani pääpiste oli rentoutuminen ja se, että saisin aurinkoa. Lopulta tuntui, etten saanut hirveämmin aurinkoa mutta söin sitäkin enemmän KAIKKEA.

Mertolasta ajelimme kohti Lagosia.


Joku turisti peruutti perseensä kanssa mun fiilistely kuvaan.
Lähiöbaarissa Saksa - Portugal EM jalkapallopeliä. Seuraamassa oli kaikki. Mimmeillä oli kotelomekot jotka portugalinlippu jne. Baarissa veikattiin tulosvetoja. Pistin saksalle varmaan ainoana ja taisin voittaa, eos. Oli kuitenkin kiire muualle niin en kerinnyt sitä ilmaista oluttani tinaamaan.

Käytiin syömässä tässä välissä paikassa joka oli täysin mereneläville omistettu. Altaissa ryömi taskurapuja. Vedimme yhden sellaisen ja vaikka mitä maan ja taivaan väliltä. Illemmalla ajelimme frendini frendin mökille keskelle ei mitään.


Praia Monte Clérigo. Joku ihme kalastajakylä. Niin pieni ettei voi edes kyläksi kutsua. Tunnettu siitä että koko ajan yli 100% kosteusprosentti. Näkymä mökin terassilta saavuttuani.
Etanat ryömi kaikkea pitkin. Seinät, auto, kenkä, puhelin....Tukka oli 24h märkä. Meri mölysi pimeydessä n. 25m päässä. Huikeaa.


Aamulla. Terassilla paikallaan istuen tuli aamiainen nautittua ns. pilvessä. Oli niin kosteaa ja pilvistä. Vesi valui pitkin hiuksia.

Aamu(päivä)kävely rannalle sillä laskuvesi paljasti huikeat mahdollisuudet.


Nuo "kivet" piti ihanaa naksuvaa ääntä joka oli koko ajan taustalla. Huoh, kuinka rakastankaan pauhaavaa merta.Lähdettiin metästämään aurinkoisempia rantoja koska halusin. No tuolla alueellahan rantoja on, ei muuta kuin autoon ja menoksi.

Siitä sitten jatkossa.

Bless.

-Lore

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti