keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Innosta inspiraatioon.

Köyhänä työttömänä työnhakijana ja opiskelijana ollessani olen aina pyrkinyt tuunaamiseen, kirpputoreihin, kekselijäisiin ratkaisuihin. Kierrätys ja uusiokäyttö on minulla verissä, opin sen taidon ja halun Äitiltäni. Monesti kirppissäkkiin livahtaa vaate, jonka pelastan vielä uusiksi takaisin käyttöön tuunaamalla sitä hieman. Tunnen suunnatonta morkkista ostaessani jotain uutena; minun täytyy aina selitellä itselleni, miksi juuri tarvitsen tätä (ei tosin päde alusvaatteisiin ja sukkiin tahi nörtti t-paitoihin, khrmn).

Joskus ideat loppuvat tai keksityt unohtuvat. Onneksi siis on internet! Törmäsin mutkien kautta ihanaan Pinterest sivustoon, josta tarttui taas tolkuton määrä ideoita. Varmuuden vuoksi kuitenkin sivusto päätyi kirjanmerkkeihin, sillä sama pää kun kulkee mukana kesät ja talvet, sattuu moni hieno juttu unohtumaan.
Mutta katsokaa nyt!
Etc jne yms. Tuo pitsitilkuista tehty verho on ollut to-do-listallani jo jonkin aikaa, kunhan ensin saisin koottua tarpeeksi pitsitilkkuja.
Suosittelen pistäytymään Kiertoidea sivustolla. Aikamoinen ideamekka!

Juuri tuli pari viikkoa sitten spraymaalilla tuunattua vanhoja valokuvakehyksiä. Nyt jo sormet syyhyää jotain tekemistä! Argh!

Some awesome DIY ideas under one pinterest page. I recommend you to look.

-Oola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti