maanantai 28. toukokuuta 2012

Time flies in a good company!

Aika rientää, kuin pikajuoksija laavavirran edellä! Kotona koneen ääressä ei ole tullut viihdyttyä, kun ulkona on ollut niin kaunista ja maailma näyttänyt pelkästä parastaan silmieni edessä. Melkein joka päivä olen siirtänyt sään salliessa itseni ulkoilmaan keräämään auringonsäteitä ja yhtä aktiivisesti olen täyttänyt päiväni oheistoiminnalla. Olen viihtynyt Porvoon saaristossa mökkisaarella, kyläillyt Käpylän kyläpäivillä, katsonut kiekkoa, viisuja, piipahtanut Turussa ja kiertänyt kirpputoreja.
Ja istunut puistoissa.
Lore kesäisenä, juhlakalu poseeraa lahjoittamamme "valomiekan" (saippuakuplapuikko) ja itse koen muovilasin muistuttavan Dalekia.

Viime viikolla vietimme Loren kanssa mukavan ehtoon kaverimme merkkipäivää juhlistaen lämpöisässä aurinkoisessa säässä. Koffin puisto oli kyllä niin ihana juhlapäivän viettopaikka, että melkein päätimme Loren kanssa aikaistaa syntymäpäiväämme puolella vuodella. Joskus on kyllä kenkkua olla syntynyt vuoden pimeimpänä, synkimpänä ja turhimpana kuukautena.
"En tahdo liikkua!" Ihana pikkuinen pentunen, jota omistaja sai houkutella suuresti, että suostui etenemään puistotiellä.

Piipahdimme kirpputorilla ennen puistoon jumittamista; Lore löysi pitkään kaipaamansa farkkurotsin, itse kauan etsimäni kirjan kosmetiikan historiasta ja vintage-alusasuja, joita kokoiselleni otukselle löytyy harvoin sopivaa kokoa. Lopulta tuudittauduimme viettämään aikaa aamusta iltaan yhdessä -harvinaista herkkua ottaen huomioon, että Siskon vapaapäivät ovat ripoteltuja sinne tänne ja työt aina yöhön asti.
Ilta viileni nopeasti, kun aurinko laski puiden taakse.

Harmi, että auringon laskiessa sää viilenee vielä nopeasti. Tälläiselle vilukissalle, kuin itse olen, se on sangen epämukavaa, sillä mukana on pakko raijata varavaatteita kylmän varalle. Alkukesän flunssa ei todellakaan ole toivottavaa!

Helsingissä on muuten tullut bongattua nyt paljon hauskoja tarroja katukuvasta! Ylempänä Lore ilmaisee tarran sisällön yhdellä ilmeellä.

Lately we have spend much time together and almost everyday some time out, since days have been warm and sunny, at last!

-Oola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti