maanantai 30. huhtikuuta 2012

Happy Beltane/Walpurgis/Vappu/May Day!

Vihdoin on pitkä pimeä talvi takana. Kevyet tossut hakkaavat katujen asfalttia, talvipomppa pääsee vinttiin levolle. Yö ei ole enää pitkään pimeä, linnut laulavat illalla siniselle valolle ja aamuyöstä violetissa hämärässä. Kasvit tunkeutuvat maan mullasta kohti lämpöä, aurinkoa.
Olen sekaisin, huumassa tästä ihanasta energiasta!
Pics are from google picture finder. Beltane Fire Festival in Edinburg -so need to visit there some year!

"Oh, do not tell the Priest of our Art,
Or he would call it a sin;
But we shall be out in the wood all night,
A-conjuring Summer in!
And we bring you news by word of mouth
For women, cattle and corn--
Now is the Sun come up from the South
With Oak, and Ash, and Thorn!"


Tänään nautin kuohuvaa ylioppilashattu päässä. Turku-Vappua ei tänä vuonna, mutta saa nähdä mitä pääkaupunkiseutu tarjoaa vastamuuttaneelle! Huomenna tietenkin piknikille Ullanlinnan mäelle! Upeaa kevätpäivää ja juhlaa kaikille! Suomen kesä on lyhyt ja intessiivinen, kuin orgasmi, joten pakko ottaa ajasta kaikki irti mitä vain saa!

Meaning of Walpurgis, May Day and Beltane. I will celebrate now couple days by drinking sparkling wine, wearing my student cap and just rejoice! Spring is here, Summer is here! Warm time up here north is short and intense, like an orgasm so you have to take all from it!

-Oola.

3 kommenttia:

 1. Edinburgh on upea vanha kaupunki, ja sinne pääsee pikavisiitille aika edullisestikin. Linna, ikivanhat kiviset rakennukset, hautausmaat(!) yms.
  -Eikä se linnan vieressä oleva viskimuseokaan taitaisi sinua sieltä karkoittaa. ;)
  (-Ja skottiaksentti on ainakin mun mielestä hienon kuuloista!)
  Ja jos tuo vuodatus ei vielä riitä, niin.. Ardbeg.

  VastaaPoista
 2. Haha, voi kyllä! Käynyt kaupungissa vuonna 2003 -viskimuseo, linna ja muutama kiva kapakki/ravintola tuli käytyä. Päivän visiitti vain, jolloin päätin, että takaisin on pakko päästä. Muun ajan vietin ylämailla matkastani.
  Ardbeg on aina syy. Eikä mikään tekosyy. ;)
  -O

  VastaaPoista
 3. Pikaisella pienen budjetin (halpalento+hostel) pitkällä kaupunkiloma-viikonlopulla mäkin siellä olen vain käynyt, mutta varmasti palaan vielä.
  Ihan siinä sitä viskimuseota vastapäätä on sellainen optisien ilmiöiden 'museo', paikan nimi saattoi olla camera obscura (tai sitten nimi on joku muu, no mutta sen katolla on camera obscura kuitenkin). Suosittelen käymään, siellä on paljon hauskoja juttuja!
  (Kyseessä siis royal milen linnanpuoleisessa päässä oleva viskimuseo, Edinburghissa voi sattuneesta syystä olla useampikin sellainen.)

  ...tuo siis jos tarvitset hyviä tekosyitä.

  VastaaPoista