perjantai 16. maaliskuuta 2012

Interior dreaming

Kun on muutto tiedossa, huomaan kuluttavani extrapaljon aikaa juurikin katselemassa sisustusblogeja hakien inspiraatiota. Ei sillä, että tarvitsisi ostaa mitään tai hakea suuresti inspiraatiota, mutta onhan haaveilla kiva leikitellä. Kuten aikaisemminkin olen maininnut, muiden luona käydessäni vilkaisen aina ensin kirjahyllyt ja keittiön. Kertoo asukkaasta paljon ja minun mielestäni ovat kotien pääkohtia.

Keittiöt ovat heikkouteni:
Haaveitteni keittiössä on joko lattia tai seinälaatat shakkilautamaisen mustavalkoiset, jääkaappi retromallia ja värikäs, astiat ja huonekalut kerätty kirpputoreilta ja vinttikomeroiden perukoilta ja kaapistot/tasot 50-luvulta. Niiden korkeus on itselleni täydellinen. Paras keittiöni, fyysisesti, onkin ollut 50-luvulla rakennetussa huoneistossa, jossa oli vielä jäljellä alkuperäiset kaapit. Haavekeittiöni näyttää siltä, että siellä tehdään rakkaudella ruokaa.

Inhottaisi omistaa komea keittiö, jossa kävisi vain lämmittämässä mikropitsaa.

Dreaming of kitchens... My ultimate dream kitchen is full of secondhand and fleamarket finds, cabins and workstations are from 50´s becouse then high is perfect for my short body. Fridge could also be eye andy: Smegg or other retro styled. Floors or wall tilings are b/w.

Pics are from Tumblr, Desingsponge and Desire to Inspire.

-Oola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti