perjantai 20. tammikuuta 2012

Summer memories...

Lunta tulee tuprutellen.
Samaan aikaan olen innoissani, mutta sangen yliväsynyt harmaan sävyihin. Huomasin, että paljon kuvia kesältä, joita en ole edes jakanut naamakirjaan, saatika täällä. Muistoja erakkokesästäni maalla, hah! Onneksi oli muutakin, kuin maalaisromantiikkaa sormet mullassa tuo viimeisin kesäni. Kuvasin varmaan satoja kukkakuvia puutarhasta!

Kesäkuun alussa kävin morjestamassa Lorea ja nörtteilimme Sometime-tapahtumassa.Lore soittaa Casiota, aitoa retroklassikkoa!


Minä saan koiranäyttelyssä Viidalta pusun!

Heti pihan reunalta alkoi mustikkametsä, jossa Mummoa puri kyy ja minua piirakkavimma (leivoinkin pari mokomaa, mutta en ottanut kuvia aikaansaannoksistani).Juhannuspäivän juoksulenkki siskon ja Äitini kanssa. Maalla joka nurkassa on vakoilupeilejä.

Kissat ulkoilivat seikkaillen kasvimaalla sekä puutarhassa.
"Minnes seuraavaksi?"


Sain nettitutultani kirjeen USAsta, jossa oli Nasalla puuhailemassa Juno satelliittiin liittyviä juttusia. Ihanata!

Kesän alkuhulinoissa huomasin erään tylsän päivän päätteeksi, että olin rastoittanut tukkani. Oi, kuinka rakastinkaan kotikutoisia rastojani, mutta päänahkani ei ollut asian kanssa yhtään samaa mieltä. Luulin olevani kovaksikeitetty ja parkittu, mutta nahkani alkoi samantien oireilla todella ärtyneesti hoitokeinoista huolimatta. Alle 3kk kokeilun jälkeen käytin sitten kaksi pitkää päivää takkujeni avaamiseen. Päänahka ei vieläkään ole oikein toipunut tuosta kokeilusta, mutta piti sitä kerrankin...Tuossa vain osa hiuksista, jotka jäi kampaan. Snif. Onneksi muistona on yksi rasta hiusten seassa.Kesällä kun ei näy tähtiä, bongailen minä mielelläni pilviä. Sadepilvet auringonnousun aikaan ovat aina mahtavia, kuten myös valaiset yöpilvet, jotka kuuluvat kesäöiden rakkauksiini. Kuvan kirkas kohde on amppari.

Festareilla en päässyt käymään, mutta kaupunkitapahtumissa kyllä. Keskiaikamarkkinoilta ja Taiteiden yöltä ainoa kuvasaldo on tämä:

Uskomatonta!

Kaipaan kelejä, jolloin ei kaadu jatkuvasti liukastellen. Onneksi ei enää pitkää matkaa kesään...

I miss summer. Luckily it´s quite near! Here are some pics from last summer...

-Oola.

1 kommentti:

  1. Hahaa, upeita kuvia!!! :D Inspiroivaa. Nimim. Maclukittunut. :P

    VastaaPoista