keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kevättä kohti

Heipä hei pörriäiset!

Paljon on kerinnyt vettä kulkea Loren elämän Tonavassa. Ei ole kerinnyt paljoa keskittyä kertomaan kuulumisia kun on niin pahuksen kiirus. Olevinaan. Aloitin uudet työt ihan eri alalla kuin ravintola. Elkää huoliko - kyllä tulen jalojuomia tarjoilemaan ja en kykene intohimostani tietystikkään luopumaan, mutta kokeillaan nyt tätäkin. Tiskin takana yhä mutta vähän eri. Yritän saada talouttani enemmän kuntoon ja aikaa harrastuksille. Harrastuksille tosin ei ole aikaa vieläkään. Vähemmän kuin ennen. Sylettää. Kuorossa en ole laisinkaan kerinnyt tänä vuonna käymään mikä sapettaa. Savate harrastuksessani olen edennyt jo peruskurssilta jatkoon, mutta ns. säännöllinen (vuoro)työ tekee sen, ettei aina halutessaan (lue: ever!) pääse treenaamaan. Toisaalta - sitten voi käydä rääkkäämässä kun olisi aikaa nukkua esim. tänä aamuna ja siitä sitten suoraan iltavuoroon. Nyt sitten silmät ristissä lihakset hapoilla mietin että onko tässä mitään järkeä.

MUTTA AI ETTÄ ON KIVAA. Suosittelen kaikille - sali jossa käyn on ihan huippu, energiset upeat ohjaajat, siistit viihtyisät tilat ja hyvä meininki. Tälläinen ujo kömpelö taskukokoinen amazonikin uskaltaa jopa ilman kaveria tönimään säkkiä. Toivon, että pian alkaisi tulokset näkymään ja muuttuisin amazonista keijukaiseksi, mutta mihin nainen lihaksistaan ja hartioistaan pääsee. Näin ikäloppuna sitä alkaa pohtimaan, ettei kaikki ole Kate Mosseja ja pitää vain hyväksyä ylävartaloni ah niin naisellinen kaljapullomuoto (pää niska hartiat), liian tuhti haba ja sokeritolppa jalat olemattomine nilkkoineen. Unelmoin sorjista nilkoista ja herkistä sääristä. Minkäs teet. Jonkun mielestä minäkin olen HOTTIS. Ainakin omasta mielestäni. Ainakin kolmen promilen humalassa.

Voi ainakin töissä isotella (olen 153cm) varaston Äijille.

Tehnyt muhkeita kirpparilöytöjä joiden vuoksi kevät on aivan liian kaukana.

LENKKAREITA.
Kuka näistä luopuu? Sain hyperventilaatioltani roikotettua tiskille kaksi mieletöntä paria lähes pakasta vedettyjä unelmapopoja ja makso tuskin mitään.

Nike WMNS Air Force 1 Canvas - lucky green


kuva täältä


kuva täältä


kuva täältä


Unelmat! Vihdoin sain Air Force 1 ja näitä canvas settejä olen himoillut pitkään. Etenkin tätä väriä. Olin _seota_ kun päkittivät kirpparipöydällä ja kädet täristen kokeilin niitä jalkaani.
Täydelliset (mitä nyt vähän isot, mutta tomeito tomatou etc)!!

Miten kukaan voi näistä luopua! Kiitos universumi KIITOS!

Toinen saman reissun löytö kaipasi jo nitropurkin avaamista.

Adidas Superstar Phillies Blunt

Koko tosin eur 44. Ostin ajatelleni, että passaavat ukolle mutta eivät mahtuneet. Nyt ovat olleet ihailuni ja silittelyni kohteena pidemmän aikaan. Nämäkin aivan pränikät mitä nyt vähän joutuu takaa pyyhkäisemään - kerran kaksi varmaan pidetty. Aivan U P E A T. Näitä ei edes saa lähelläkään kokoani. Voi pojat! En tiennytkään mihin harvinaisuuteen olin iskeytynyt vaikka olin näistä joskus 2008 lueskellut...Kyseessä on Adidaksen 2008 spessu superstarien tribuuttitossu amerikkalaiselle halpasikari merkille Phillies Blunt. Merkki nauttii suosiota nuorten ja katukulttuurien parissa ja sen sellaisessa. Ehkä myöskin edullisuutensa myötä jopa myös kyseenalaista kulttimainetta...hyvin nopeasti täten lenkkarit vedettiinkin pois myynnistä koska joku katsoi, että popot pistää jengin heittämään pölliksi. Netissä huhutaan, että markkinoille pääsi joku 100 paria ja eri foorumeilla niistä tarjotaan mukavia summia. Nämä on niin kauniit, upea väri, sikarin lehteä muistuttava ylellinen ryppyisä nahka...Herkäksi vetää näin kaiken nähneen tyttösenkin.

Hinnat liikkuu 100-170 dollarin hujakoille riippuen missä kunnossa.

Kuka ihme nämä meni myymään KIRPPARILLA IDIOOTTI!

No, itselleni on jo pistetty näistä tarjouksia ja kyselty monella myyn. En ole sanonut juuta jaata koska olen iltaisin istuskellut soffalla ja tuijotellut haltioissani kenkiä kaffepöydällä. Im in luv. Jos jostain löytyisi edes 38 (oma koko 36.5-37) vaihdossa niin rakastaisin elämää.

Että semmoista elämääni.

Tulisipa jo kevät. Ja ah - nautitaan tästä valkoisesta maasta niin pitkään kuin se on mahdollista!

Bless
- Lore

I bought some sneaks from fleamarket. Lucky girl. No fakes. Cheap as water. Too bad those Adidas shoes are eur 44 / us 10. I am wearing eur 36-37 shoes. I still had to have them. That's how I roll.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti