tiistai 13. joulukuuta 2011

My new shoes!

Kun Lore pääsi jo paukuttelemaan henkseleitään uusilla popolöydöillään muistin minäkin, että olen tehnyt kirpputoreilta muutamilla euroilla aikamoisia löytöjä, jotka haluan nyt jakaa!

Useasti olen blogeissani vuosien varrella huokaillut rakkauttani punaisiin jalkineisiin. Sopivia punaisia vintagesaappaita ei ole kohdalleni kuitenkaan osunut hyvään hintaan. Vaikka olisi kuinka nahkaa, vanhat ja hyväkuntoiset, minulla on silti kirpputoreilla/huuto.net/2ndhand kipuhintani. Nyt kierrellessäni vakkarikirppistä osui silmiini punaiset saappaat, joita heti kuin hengenhädässä kokeilin. Istui! Sitten vilkaisin hinnan ja kävelin suoraan tiskille. Kaksi euroa! Ja ihan priimakunnossa!
Pahan päivän pelastaa voimavärini punainen, oli se sitten jalkineissa tahi huulilla! Parhaimmillaan toki yhdistelmänä: olen jopa uskaltautunut näiden voimauttamana ulos asunnosta niin, että tukka vain kiinni, punaiset jalkineet töihin ja punahuulet hymyyn!


Vintage leather boots from early 80´s. Janita, vieläpä. Vielä hakusessa samanmoiset, mutta selkeillä koroilla.

Hysteerisin onnilöytöni oli nämä:

40´s leather pumps (from Fida @Helsinki). Solena Kultaleima. Halvalla lähti, koska toisen pohjassa todella pieni liimausvekki, jonka korjasin huolellisesti parissa minuutissa nahkaliimalla itse! Aarteet, joita tulen käyttämään rakkaudella ja huolella.

Viime viikolla kävin penkomassa kaverini kanssa uuden kirpparin Turun ja Raision rajalla. Villiinnyimme ihan, löytöjä teki melkein suu vaahdossa! Lompakon onneksi lähes kaikki aarteet olivat minulle liian pieniä. Vaikka olenkin taskukokoa, ei vintage/retro tunnu silti istuvan! Kuitenkin, eräältä myyjältä irtosi mukaan täysin käyttämättömät 70-luvun ruohonvihreät lakerikorkokengät!

Retro (unused) green leather high-heels. Sisällä kenkätukku 50mk hintalappu! Kenkätehdas Elegant oy.
Niin, peltipurkkikokoelmanikin karttui parilla yksilöllä...

Oi suurta iloa!
Pahoittelen huonoja kuvia, sillä Lorelta perityn Nokialaisen kamera ei ole oikein kunnossa.

Some secondhand shoe findings I´ve done lately! Bad mobilepics, I know...

-Oola.

2 kommenttia:

  1. Saat _kaikki_ mun raitapurkit jos saan tuon mustavalkoisen. Nyt oon tosissani, olen etsinyt _just_ tota väriä.

    -Lore

    VastaaPoista
  2. Ei ole Aarikka tuo, mut voin mä sen vaihtaa johonkin sun kanssa. En vielä ole onnannut säilömään siihen mitään.
    -O

    VastaaPoista