torstai 15. joulukuuta 2011

Lahjatoiveita/wishlist

Joulunajan lahjahössötys on sangen ahdistavaa, etenkin kun siitä on tullut suurta kulutusyhteiskunnan riemujuhlaa, jossa on pakko lahjoa toisia (jos välität/haluat vastapalveluksen/tulla toimeen) ja tuhlata määräkaupalla euroja tavaraan, mitä kukaan ei tarvitse. Ei, ei, ei...
Silti, olenhan minäkin perso lahjoille! Niiden saaminen ja antaminen on ihanaa, oikeastaan milloin vain! Onnekseni olen saanut viimeaikoina paljon lahjoja konsertti/teatterilippuina ja illallisina, yksi syntymäpäiväillallinen on vielä lunastamatta, joten tämäkin mukavuus on vielä edessä talvea riemastuttamassa, vaikkakin kuukausia myöhässä!
Itse haluan antaa itsetehtyä, kuten useana vuonna olen pyrkinyt tekemään. Paketteihin kuitenkin saattaa eksyä jotain kirppareiltakin löydettyä, mutta vältän uutena ostamista, paitsi jos oikeasti tämä on jotain spesiaalia. Haluan myös lahjoa muutoinkin, kun kalenterissa osotettuina aikoina, jos siltä tuntuu. Jokaisessa päivässä on syytä juhlaan; "kannat kattoon, olemmehan säilyneet elossa tänne asti!"

Vaikka wanha ei enää mitään tarvitse, huomaan silti saavani aikaan pitkänkin listan asioista, jotka olisi jees. Äidiltä toivoin uutta kahvinkeitintä ja tämän tulen varmasti saamaan -whohoo! Käyttämäni kone on kolmen polven helvetinkone, rotisko (ensin Kaukaisen isoäidin, Kaukaisen ja nyt käytössä minulla), joka polttaa juomista kauneimman hetkessä pohjaan.

Oolan toivelista 2011-12.

Moleskine kalenteri 2012.

Viikko yhdellä aukeamalla; klassikko ja laukkuun sopivana. Kalenteria tarvitsee aina.

Fjällraven Kånken reppu.

Paras reppu, ikinä! Omistan ikuvanhan marjapuuronpunaisen, joka kohta läpirikki ja pienen keltaisen. Tarvitsisin uuden ison, värillä lopulta väliä kunhan ei valkoinen tai sininen. Käytettynä muuten vaikea löytää, koska nämä käytetään aina ihan loppuun asti!

Iso kylpypyyhe.
Olen unohtanut tämän vuoden aikana pyyhkeitäni ympäriinsä; kotona on vain kaksi!

Star Wars: complete Saga Blu Ray.

As a Huge fan I have to own this. I don´t even own Blue Ray player.

Muumimukeja.

Skumppa rikkoi juuri vihreän Pikku Myy mukini, jota tietenkään ei enää myydä. Omistan itse Hemulin, hattivatit, rakkaus, Tiuhti+Viuhti, vanhan Nipsun.

Pinguin classics. Tai kirjat yleensä on aina pro!

These are so darn pretty! Kirjoja ei ole koskaan liikaa, etenkään kauniita sellaisia. Minä haluan ison kirjaston, jälkipolvieni stressiksi!

Kuulokkeet/headphones.


Meni monen vuoden käytön jälkeen edelliset juuri rikki. SW kuulokkeet olisi tietenkin tajuttoman päheät ja faniuskottavat. Panasonicin retrokuulokkeita (rp htx) olen himoinnut jo pitkään.

Suitsukkeita.

Varastoni ovat taas hieman ehtýneet.

Hyvää teetä.

It is nom.

Tatuointeja.
Listani on pitkä, mutta jostain täytyisi jatkaa intohimoani.

Makeita t-paitoja kivoilla kuvilla tai teksteillä, 40-50-luvun mekkoja/kenkiä (36/37 kengät, S/M mekot), Minna Parikan kengät, värilliset vuorelliset nahkahanskat, lelu/vanhat kamerat, digijärkkäri, kaikkea kettujen/pöllöjen kera, siistit heijastimet, Kuu/Mars karttapallo, kuohuviinilasit, uusi älypuhelin.

Kaikkea ilman tätä elän kyllä sangen onnellisena; suurin toiveeni koko universumille olisi olla itse terve, elää vailla huolta ja maailmassa, jossa kaikilla olisi hyvä olla. Imelää, mutta totta.

My yuletime wishlist. Really I do not need anything but a new coffeemaker and that I´ll get for sure. My biggest wish is world without any wars etc, cheesy but true.

-Oola. Pics are from google search.

5 kommenttia:

 1. oon rakastunut teijän blogiin! ja tää lista vois olla mun näpyttelemä! missä myydään mars-karttapalloja! oon löytänyt vaan kuu ja tähtikuvioisen, mars olis kyllä hienous mun kokoelmaan. ja kirjat on parhaita. mun piti ostaa itelleni joululahjaksi jokin uusi hajuvesi, mutta ostinkin himoitsemani Avaruuden Ääriin -kirjan. minkä nörtti itselleen voi :D.

  Stu
  Sometimes my life is like Bob Dylan's 115th Dream

  VastaaPoista
 2. Jossain jenkkikaupoissa varmaan ja Alnilamissa (hesassa punavuoressa, ihana paikka suosittelen!) saattaisi olla. Mulla on karttapallo ja tähtipallo, mut kuu+mars uupuu vielä.

  Nörtit kunniaan! ^^
  -Oola

  VastaaPoista
 3. HEIII!! Oon nähnyt noita vanhoja vihreitä Myy-mukeja Cittarissa, siellä on joku rajoitettu erä!

  Voih, hypistelin noita kangaspäällysteisiä kirjoja Akateemisessa vähän aikaa sitten :)Ihania.

  VastaaPoista
 4. Ne on ihan liian kauniita ollakseen totta. Kuulin just et noita mukeja löytyis sittarista, ajattelin käydä vilkaisemassa. Tuosta saa kyllä vielä ehjän, mut hivenen vuotavan muumimukin...
  -O

  VastaaPoista
 5. Ärsytää kun en omista yhtää muumimukia. Piti ostaa itelleni hattivatti mutta annoin sen sitten Oolalle joululahjaksi. Oola - pistäs mulle joku tilalle :D et sais itenkin jotain suloisuutta aamuihin.

  Mulla kirpparilta löydetty Qpallo. Alkuperäinen 70luvun. Hki löytää kirppareilta välillä upeita palloja mut sitten kun aattelee et kierrän loppuun ja sitten nappaan ton raskaan retro(liiankallismahtaakotilikattaa30e)pallon itelleni niin it is too late. Yks pieni mars pallo kävellyt kassalta ohi. Alnilami ihana.Joskus myös akateemissa (ainaki turku) löytyny himmeesti karttapalloi.

  -L

  VastaaPoista