perjantai 25. marraskuuta 2011

PartyParty!

Olen kai tullut vanhaksi sohvaperunaksi, kun en jaksa enää raahautua juhlimaan kovinkaan usein. Tai osa syyhyn on tietenkin myös ystäväporukka, jossa kaikki olemme elämäntilanteissa, jossa ei enää singahdeta yöhön tuon tuosta. Enkä olekaan sellaista kaivannut, sillä parhaimmat hetket kokee, kun on paikalla juuri se oikea porukka, oikea tunnelma ja oikea hetki. Esimerkiksi näin kävi, kun olimme juhlistamassa useiden asioiden summaa risteilyllä vanhempieni kanssa marraskuun alussa! Juhlistimme meidän syntymäpäiviä, porukoiden hääpäivää, Äitini tulevaa syntymäpäivää, firman merkkipäivää yms. Kaikki sopivasti samassa sumpussa! En itse ole laivamatkailun suurimpia ystäviä, mutta syy miksi sain luuni raahattua mukaan oli tietenkin Jean S, joka on suosikki bilebändejäni! Eikä kyllä pettänyt orkesteri tälläkään kertaa! Aivan mieletön keikka!


Vienot kaksoset ennen keikkaa.

It is ON! Eturivissä, tietenkin."Aweeeesoooomeeeeee!" It really was. Kuvia en jaksanut nappailla paljon, sillä keikkaa oli hauskempaa seurata ilman kameraa.

Fanitytöt kuittaavat meiningin onnistuneeksi.Hilpeät, wanhentuneet kaksoiset.

Mukana menossa olivat perheemme lisäksi Äitimme ystävätär ja serkku, joidenka molempien seura lupaa aina pelkkää hulvattomuutta. Hauskaa riitti! Jatkoin vielä Loren mukana Helsinkiin lautalta. Olipas sekin sitten viikonloppu, se!

Marraskuu on inhottavin kuukausi koko vuodesta! Jos vaikka skipattaisiin se ja laitettaisiin lisää aikaa loppukevääseen tai lämpimään loppusyksyyn? Olisin valmis tähän, heti! Viikot ovat hujahtaneet ohitse uneliaan väsyneessä tilassa. Kohta ollaankin joulukuussa. Voisin mennä talviunille ja herätä kun vuosi on vaihtunut, jookosta?

-Oola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti