perjantai 25. marraskuuta 2011

Kesähäät

Kesällä kuvasin paljon, mutta julkaisin kuvia netissä vähän, ihan silkkaa unohtavaisuuttani. Tietenkin mielelläni jaan jotain vilahduksia muille siitä, mitä linssini läpi olen tarkkaillut! Kesäni vaativimpia projekteja, mutta silti myös mukavimpia, oli kaverini häät, joihin olin lupautunut luomaan hänelle hääkampauksen. Pienen budjetin pirskeet kun olivat kyseessä ja kaikessa mahdollisessa säästettiin ja paljon tehtiin reippaiden kaverien avustuksella(mikä lopulta ei kyllä itse hääjuhlasta käynyt ilmi, kaunista ja hienoa oli). Olen tehnyt kampauksia vain pari kertaa siskolleni ja parhaalle ystävälleni, joten olin ensin aivan paniikissa, mutta aloitimme kuukausia ennen hitaasti kokeillen kaikenlaisia eri vaihtoehtoja ja tekniikoita. Näistä hetkistä syntyikin mukavia rauhoittavia tuokioita. Lopputulos oli juuri täydellinen ja sopivakin, sillä hääpäivä oli kostean helteinen ja hiukset onnistuivat pysymään reilassa. Lopulta päädyin myös laittamaan kaasonkin hiukset, joita oli paljon! Olin myös myöntynyt ottamaan hääparin hääkuvat, joka oli virallinen lahjani parille. Myös häätilaisuuden ajan heiluin kamerani takana. Paria päivää ennen itse tilaisuutta meikkaaja perui, joten tartuin ensimmäistä kertaa elämässäni myös meikkisiveltimiin! Onneksi tässä apunani oli Lore, joka on valmistunut maskeeraja. Tekstiviestiohjeet toimivat sangen hyvin ja lopputulokseen olivat molemmat, minä ja morsian todella tyytyväisiä! Kaikkeen sitä pystyy, kun uskaltaa! Huh! Nyt kun vihdoin kiitoskortitkin on jo lähetetty, uskallan julkaista itsekin näitä kuvia. Onnea siis Marjolle ja Jonille, ei pelkästään avioliiton vuoksi vaan myös vastasyntyneen pienokaisen kunniaksi!

Kuvasimme viralliset kuvat paria päivää ennen hääjuhlaa. Sää oli kirkas, kuuma ja ajoimme karkuun ukkosrintamia Turun saaristossa.Hauskaa oli ja hääpari tyytyväinen. Sehän tärkeintä! Vaikka en mikään mestari kameran kanssa ole, silti olen lopputuloksista ihan mielissäni. Olisihan paljon voinut tehdä erilailla, mutta tietääpä sitten joskus taas, jos joutuu samanmoiseen tilanteeseen. Jätetään priima-ammattimaisuus ammattilaisille!

Pakko vielä laittaa loppuun kuva hääautosta, joka oli ehkä retein ja siistein ikinä:


"Wowooo ollaan just menty naimissiin!"

Onnittelut vielä kerran parille!

Last summer I took my friends wedding pictures. Now, after all thank you-notes with pics are sent I can show you guys what we did. Here are just couple of my favorite ones. Congrats for you two!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti