maanantai 18. heinäkuuta 2011

Monday Madness week 29

Voiko iloisemmin viikko enää alkaa? Takana sentään ihana viikonloppu, johon sisältyi nörtteilyä, pitkiä kävelyjä, keskusteluja, hyvää ruokaa ja reippaasti naurua. Kaupunkia näkee aina parhaiten jalkojensa päällä kulkiessa. Geokätköily saattaa aiheuttaa ruhjeita, kun könyää mekon kanssa aidan yli (kun ei jaksanut kiertää) ja yksi pienen pieni lasillinen punaviiniä elämäni hirveimmän migreenin, vaikka ennen sitä oli nautittu iso annos ruokaa.

Tietenkin, kun on maanantai, koko päivä on yhtä hulluutta! Haluan siis jakaa teidän kanssa tämän:

Oola with stormtroopers from the 501st Nordic Garrison. Finncon 2011, Turku.

Fanitytön oli pakko päästä samaan kuvaan, vaikka mieli tekikin sotureille tokaista, että "Aren't you a little short for a stormtrooper?"
Keräsivät unisefille rahaa; tietenkin annoin pelkästään siitä hyvästä, että eivät huomanneet kapinallismerkkiäni.+

Dashing bike! I wanna! Found from tumblr.

Conissa oli hauskaa pyörähtää, mutta silti odotan enemmän suomen suurinta ja kauneinta kesätapahtumaa: Ropeconia, joka valloittaa taas parin viikon päästä Espoon Dipolin. Finncon kun oli myös animetapahtuma niin sikisi siellä hieman makuuni liikaa genreen hurahtaneita harrastajia. Pieninä annoksina mukavia, mutta satoina ei. Parashan tässä olen jeesustelemaan, kun itsekin vuonna keppi ja kirves kulutin animea ja mangaa sydämeni kyllyydestä ja yhä myös! Myös itse olen ollut varhaisteini, silmät kiiluen ja suu vaahdossa jauhanut Star Warssista kaikille, jotka kuuntelevat tai eivät. Silloin joskus tosin jouduimme tilaamaan tavaraa sarjoja kasetillisia ulkomailta, fanikrääsää ei myyty jokaisessa henumanussa, tiimarissa yms. Voi, ennen oli vaikeampaa olla nörttifriikki, nykyisin se on muotia! Tämä jos mikä on sangen hämmentävää. Asia, josta ala/yläasteen ajan on kiusattu, haukuttu ja pyöritelty silmiä, on nyt hip ja jokaisen kaduntallaajan omaisuutta. Haha!

Finnconissa mukanani oli myös Äitini kummityttö, jonka conineitsyys meni tällä kertaa. Häntä seuratessani muistui omat teiniajat mieleen ja ne tunteet, kun koki vihdoin olevansa seurassa, jossa ei katsottu niin kieroon. Tärkeintä maailmassa ei ole saada kaikkien hyväksyntää, vaan löytää oma laumansa, jonka parissa voi olla täysin oma itsensä. Kun itsekin tämän olisin tiennyt silloin 14-vuotiaana.

I visited Finncon this weekend. I met friends, saw lot of cosplay outfits and other animeposse plus posed with stormtroopers. During couple of days I also spend my time geocathing and walking around Turku, being guide for our family friends. Weather has been pretty awesome.

-Oola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti