lauantai 11. kesäkuuta 2011

Sometime 2011

Olemme siskon kanssa nautiskelleet helteistä Espoon Otaniemessä Sometime 2011 tapahtumassa. Suuri kiitos järjestäjille - tapahtuma on ollut todella onnistunut. Miljöö on tyylikäs ja inspiroiva, ihmiset iloisia ja ohjelma ollut todella antoisa. Kyseessä on siis Sosiaalisenmedian aktiivikäyttähille ja vaikuttajjille suunnattu tapahtuma. Paikan päällä kasvotusten on helppo verkostoitua ja inspiroitua, heitellä ideoita ja luoda uusia sosiaalisen median käyttötapoja.

Juuri tuossa nautimme aurinkoisen lounaan ja nyt odotellaan seuraavia ohjelmia varjossa rentoutuen ja ähkyä laskien. Harmittaa, että valtavan kuuman työyön jälkeen 4h unet eivät oikein antaneet nousta sängystä heti kellon soidessa vaan torkkua piti hakata kunnes tuli kiire. Meillä nukkuivat kaikki tänään pommiin.

Illalla tiedossa jälleen kuuman kostea työyö. Duunissa alkaa siiderifestarit ja vähän jännittää kun en ole oikein ottanut ja lukenut tuotteista. 30< ihka uutta harvinaisuutta tarjolla josta tunnen tai olen kuullut vain kourallisesta. Eipä siinä...

Takaisin somettelee. Nauttikaa ihmiset helteistä. Toivotaan, että edes yhtänä päivänä moiset iskee kun olen vapaalla (ja joku vie minut mökilleen jonnekkin! Katkera yhä siitä kun Äitee myi mökin pois. Snif.)

-Lore

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti