keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Kesä ei yllättänyt Kaksosia.

Ah ja Huh tätä hellettä! En edes viitsi valittaa, vaikka yöt ovatkin hieman hankalia saada unta. Lämpö on niin ihanaa pitkän pimeän, kylmän talven jälkeen! Onhan ulkona tukahduttavan kuuma, mutta onneksi kaupungilla liikkeissä on mukavan vilpoisaa. Esimerkiksi Rajalan valokuvaamoliikkeessä Yliopistonkadulla oli niin viileää eilen, että meinasin jäädä sinne koko loppupäiväksi. Vaikka nukuinkin sopivat yöunet, on olo nuutunut ja väsy. Kahvikaan ei auta, saatika nesteen tankkaaminen. Ehkä tämä tästä. Onhan täällä kotosallakin viileä kellari, jossa vilvoitella.
Ja kylmä suihku.

Allekirjoittanut oli eilen innoissaan saadessaan tyttöseuraa, pitkästä aikaa! Ei sille mahda mitään, että parin henkilön seuraa arvostaa muiden yli, etenkin kun nämä asuvat nykyisin niin kaukana (vilkuitus Kaukaiselle Hampuriin)! Hypin henkisiä voltteja saadessani rakkaan kaksoissiskoni Turkuun. Päivä menikin sitten kahdestaan kaupungilla. Ehdin jopa ruskettua hieman.


Helleflikat. Loren laukkua nuuhkii pupu. Olen kalpea kuin lakana.

Sisko on metsästänyt uusia silmälaseja jo tovin. Kävin kokeilemassa huvikseni Instrumentariumissa Polaroid-aurinkolaseja, jotka laitetaan silmälasien päälle (eivät olleet paksujen muovisankojeni kanssa kuitenkaan käytännölliset, iso harmi). Lore kiirehti pienessä hetkessä rohmuamaan läjän sankoja kokeiltavaksi ja tuputti minunkin nenälleni muutamat sovitukseen. Olen itsestäni ylpeä: jokainen sankamallini on ollut nykyisin toistaan rohkeampi! Ujosta aknenaamaisesta teinistä, joka piiloutui hiustensa taakse ja häpesi silmälasejaan, on tullut jatkuvasti reippaampi kokeilija. Nyt jätin iisit sangat hyllyyn tattuen kaikkein näyttävämpiin ja erottuvimpiin. Kumma kyllä -hyvältä näyttivät!

Huono esimerkkikuva, jossa molemmilla Hugo Bossin Orange malliston lasit.


Sähkönsininen on kyllä Loren väri:

Lasit ovat Marc by Matc Jabocs.

Hellettä onneksi auttoi lämmin tuulenpuhuri, jota en ottanut huomioon astuessani ulos. Muhkea helmani teki jatkuvasti Marilynit eli yritti nousta korviin, joten päädyin ostamaan itselleni pyöräilysortsit.
Voi kyllä!
En tule pukeutumaan niihin tosin muuten kuin tuulisina päivinä, kellohelmojen kanssa. Mustien pyöräilysortsien lisäksi voisin ottaa käyttöön 1800-luvun lopun malliin teetetyt alushousut, jotka omistan. Tuulisessa kaupungissa asuva hameihminen tarvitsee hätäratkaisuja.

Oli kyllä mukava paistatella päivää Panimoravintola Koulun takapihan terassilla, jonne paistaa koko päivän aurinko! Kaikenlisäksi varjojakin löytyi niitä kaipaaville. Itse istuimme auringossa vain muutaman minuutin paeten puiden alle vilvoittelemaan. Kuumana iltana yksikin olut kihahti päähän, joten juttujen taso oli lopulta kovin kuplivaa! Ihana kesäpäivä! Lisää näitä, liuta!

Heijastus.Ainiin, löydettiin me yhdet uudet villit aurinkolasitkin Siskolle! Pitkään on jo kulkenut kylillä tarua ja legendaa siitä, kuinka muiden löytäessä jotain mauttoman kasaria ja outoa näyttää se friikiltä heidän yllään, mutta kun sen pukee Loren niskaan, on se yhtäkkiä jotain uskomattoman siistiä! Sama kävi taas näidenkin lasien kohdalla!


Tuitui!

Helle kyllä väsyttää! Tiesin, että pakastimessa olisi ollut vielä litra jäätelöä, mutta kotiin palatessani minulle maistui vain vajaa litra nestettä, jonka jälkeen kaaduin sänkyyn voimattomana. Jos tänään ottaisi ilon irti kesäyöstä ja toimivista kameroista.Yesterday Lore came to Turku and we spend one afternoon together trying on some eyewear and also buying cool sun specs for Lore. Later we went to our fave beer garden and had a blast time just chatting! It´s still so weird that she lives in another city!

-Oola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti