keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Advertisament for my taste!

Olen aina ollut vauhkona militaari/armeijavivahteista muodissa, mainonnassa yms. Syy on sangen yksinkertainen: olen viettänyt koko lapsuuteni armeija-alueilla, sillä Isäni on kapiainen. Myös toki historiassa WWI/II ovat sydäntäni lähellä ja aiheina kiinnostavia. Maastokuviot, tietyt harmaan, ruskean ja vihreän murretut sävyt, muotoilukieli ynnä muu tuntuu kotoisalta ja miellyttää silmää. Omistan itse paljon vanhaa armeijasälää, kiitos esimerkiksi Varustelekalle. Kestää kulutusta ja toimii. Enkä ole ainoa blogisfäärin neiti, joka näin kokee. Sotahistoriassa esteettikkoa minussa kutkuttaa propagandajulisteet: parhautta on, että niiden muotokieltä ja tyyliä on alettu käyttää esimerkiksi fanitaiteessa (starwars, battlestar galactica, dr who...). Siksi riemastuinkin suuresti, kun törmäsin kenkähimoissani näihin kuviin:Absolutely Dashing!

Kuvissa yhdistyy kaksi rakastamaani asiaa: armytyyli ja kengät, juurikin Swedish Hasbeens sellaiset. Olen jo pitkään haaveillut kyseisen lafkan jalkineista ja jatkan haaveiluani yhä. Sivustolla kuikuilu ei auta poponälkääni. Nämä namuset ottaisin käyttöön heti:


Comfy Luxus with colors!

Tarvitsen värejä nykyisin, paljon! Mustat jalkineet ovat varma ja helppo valinta, mutta tahtoisin mielelläni käyttää vain värikkäitä jalkineita, pukeutuen muuten vaikka mustaan. Mikäköhän siinä on, että jos astelee keltaisissa taikka punaisissa kengissä on olo raikkaampi, rohkeampi? Mielikuva-asioita, mentaalitasolla luulisin.

As a daughter of a soldier I love everything with a hint of army/military vibes. I use to live in armybases so now wonder. Of course WWI/II time fashion and propaganda posters are for my taste so Swedish Hasbeens really got my attention with these adds. I also love their shoes a lot, not owning any thou, but heard that they are comfy. Shoegasm.

-Oola.

2 kommenttia:

 1. Hei! Oon varmaan käynyt täällä joskus ja kommentoinutkin jotain, koska sellaisesta on etäisiä muistikuvia, mutta nyt selailin facebookia ja puolirandomaalisesti tajusin että taidat olla henkilö jonka itse asiassa jossain määrin tapasin tänä viikonloppuna :D Olin siis itsekin zombeilemassa ja sen sellaista.
  Kyllä maailma on pieni.
  HAHA!
  Ei mulla mitään oikeaa asiaa ollut... :DD

  VastaaPoista
 2. Maailma todellakin on pieni...! :D Juu, mua sattuu joka paikkaan. Sen siitä saa kun ottaa osumaa nuorilta innokkailta miehiltä, jolla muoviase tassussa.
  -O

  VastaaPoista