sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Summer is almost here...

Sääli, kun toiset ilot kestävät vain hetken aikaa. Leskenlehdet, sinivuokot ja kirsikankukat! Viime keväällä huomasin ilokseni, että kotikatuni varrella kasvaa kirsikanpuita! Tätäkään en tajunnut ennen, kuin ensikerran tunsin vienon kukaisen tuoksun ja näin vaaleanpunaiset pilvet puiden latvoissa. Pitäisi kai katsella ympärille hieman tarkemmin. Viime viikon loppuna kirsikanpuut kukkivat jälleen; kävin ihailemassa niitä monesti ja päätin kävellä niiden ohitse mahdollisimman usein. Nyt sade on tiputtanut lähes kaikki hauraat terälehdet maahan, joten kadunpielet ovat vaaleanpunaisia, samoin autojen katot.Pink Cherry power!

Vaikka ei vielä ole edes tukahduttavan kuuma, asunnostani on tullut tunkkainen ja kun en parveketta omista, halu ulkoilla on suurempi kuin kuukausiin. Onneksi asun alueella, josta on helppo paeta useisiin keitaisiin köllimään. Jos maisemalla ja rauhalla on väliä, pakenen Vartiovuoren mäelle. Siellä on tilaa ja paljon paikkoja, jonne piiloutua muiden katseilta lueskelemaan.
Tuomiokellon viisarit olivat epäkunnossa viime viikon, mutta onneksi kellonlyömät pitivät paikkansa. Puhelin sai pysyä laukussa, rannekello jäi kotiin, mutta kellon lyönnit muistuttivat ajan kulusta. Usein kotonakaan en katso kelloa, vaan kuuntelen Tuomiokirkon ääniä. Parhaita asioita Turun keskusta-asumisessa.

Tällä viikolla teemanani ovat olleet kesämekkojen tuuletus ja hatut. Aurinko on pakottanut suojaamaan juuri värjättyjä hiuksiani, joten olen kantanut jatkuvasti kutreillani päähinettä.

Kukkuu! Pakko hankkia aurinkolasit. Häikii!

Löysin myös vihdoin nahkaiset ballerinat, jotka tuntuivat hyvältä ja eivät olleet liian kalliit. Söpönä yksityiskohtana pidän vielä kohokuvioituja rusetteja, joista en aluksi ollut niin varma.


Cute!

Olen niin huumautunut illoista. Tuntuu, että kello on vasta noin yhdeksän, mutta vilkaisu kellotauluun paljastaakin, että aika juoksee lähempänä puoltayötä! Silti ulkona ei ole edes pimeää! Niin älyttömän ihanaa!

Almost midnight.

Näin eilen Loren Hampurissa; katselin eurovision.de kautta viisujen jälkipileitä ja siellä vaalea sinisiin pukeutunut nainen heilutti suomenlippua. Erottui kuin jättimustikka kermapediltä. En ole pettynyt, vaikka emme top-10 olleetkaan. Iloisin olen Italian menestyksestä; kakkospaikalla on hieno killua kappaleella, jota voin oikeasti sanoa musiikiksi.

Cherry flowers, warm days and new cute ballerinas.

-Oola.

1 kommentti: