lauantai 14. toukokuuta 2011

Juhlallinen viikonloppu!

Vihdoin blogger toimii taas!

On tätä viikonloppua odotettu! Kevät on kerran vuodessa, samoin euroviisut ja Jääkiekon MM-kisat. Kuin joulu olisi tullut: mitä suurenmoisia herkkuja tämä viikonloppu tuokaan tullessaan, kun voitimme eilen Venäjän upean ottelun päätteeksi! Huomenna on siis finaaliottelu, Ruotsia vastaan. Aikamoista, jännittää aivan tajuttoman paljon! Varmasti en ole yksin tämän kanssa.
Olin seuraamassa peliä eräässä vakkaripaikassani; jokaisen maalin jälkeen korvissa soi muuden kiljunta, oma ääni oli vähentynyt korinaksi ja tunnetila oli huimaava, melkein pyörrytti. Media jo myllyttää mahdollista kaksoisvoittoa, mutta itse en nuolase, ennen kuin tipahtaa. Pessimistihän ei pety, vai mitä?
Kuitenkin eilen nähtiin mielestäni MM-kisahistorian komein maali. Piste.


Kuten sanoin! Ja Granlund oikeasti tehokkaan viileä jätkä. Uskomaton temppu!


Ihmisten reaktiot ovat kyllä niin mahtavia tähän asiaan!
Kuten jo Maammelaulussa sanotaan: "--Ei laaksoa, ei kukkulaa/ Ei Mertarantaa rakkaimpaa..."

Noniin, rauhoitutaanpas. En seuraa urheilua muuten, kuin KalPan pelejä jääkiekosta ja MM-otteluita. Mukavata on elää tunteella mukana; viimeksi olin niin nuori, että pelin jälkeen jouduin samantien nukkumaan, että jaksoi koulussa maanantaina. Eilen pyöräilessäni kotiin kaduilla laulettiin, huudettiin ja melskattiin. Lopulta yön ääniin sekottui riemuhuutoja yölintujen kanssa kilpaa, emmekä ole vasta kuin päässeet finaaliin! Otetaan riemu irti kun sitä on, toden totta!

Isänmaallinen vaikka olen, en usko viisuvoittoon. Kappale on hyvä ja erottuva, mutta pelkään pahoin ensimmäisen sijan vaarantavan voittomahdollisuuksiamme. Ralleja on sen jälkeen niin suuri määrä. Onneksi moni fani on kuunnellut kappaleita jo etukäteen valiten suosikkinsa. Niin minäkin olen tehnyt. Lore on Saksassa viisuilemassa, minä menen maalle. Muistakaas muuten juomapeli:

Ota huikka aina kun:

- Tulee modulaatio (eli kappaleen sävelkorkeus vaihtuu)
- Jos esiintyjä flirttailee kameralle.
- Tuulikone
- Joku erikoinen proppi lavalla tai esityksessä esim. digitaalinen lisäys.
- Kun kappaleen tyyli muuttuu kesken kaiken erilaiseksi.
- Kun esiintyjä vaihtaa asua kesken kappaleen.
- Huikka jokaisesta puuttuvasta henkilömäärästä (lavalla saa olla yhteensä 6 esiintyjää). Esim. jos esiintyjiä on lavalla vain yksi, otat extrahuikkia 5.
- Kun juontajat vaihtavat vaatteita ohjelman aikana.
- Pyrotekniikka eli kun lieskat liehuu tai jokin paukkuu.
- Jos lauletaan maailmanrauhasta tai kansojen ystävyydestä yms hippitouhusta ;)
- Jos kappaleessa lauletaan useammalla eri kielellä.
- Balkanilta tulevassa kappaleessa mainitaan Balkan.

Ohjeet toimivat hyvin ennen, mutta nykyisin jokainen kappale tuntuu pitävän sisällään erikoisuuksia, tulta, tuulta ja flirttiä. Sääntöjä saa ja sopii tiivistää, ettei ole heti alkuillasta tuiterissa. Juomana toimii mikä tahansa vedestä vodkaan. Suosittelen kevyttä boolia.

Oola´s favorite Eurovision song contest tunes:

Couldn´t remember them all... Enjoy!

Mitäs suosikkeja teillä on viisuissa? Oletteko menossa katsomaan finaaliottelua jonnekin vai kiusaatteko naapureita kotosalla?
Pidetään lippu korkealla!

-Oola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti